Belvárosi revitalizációs programot sürget a Tisza Lajos Közéleti Egyesület

2015. január 12., hétfő · 4 hozzászólás

A parkolási rend megváltoztatása a belváros kiürüléséhez vezethet – emelte ki Botka Lászlónak címzett nyílt levelében a Tisza Lajos Közéleti Egyesület. Pénzbehajtás helyett a belváros revitalizációs programjának megalkotását sürgeti. Tovább »

A tervezett tarifaemelésekről és az IKV-s házakról a pénzügyi bizottság ülésén + FOTÓK

2014. december 17., szerda · 14 hozzászólás

penbizottsagi_ules01_gs

A szentmihályi részönkormányzat ügyének újratárgyalását a pénzügyi bizottság sem támogatta. A szerdai ülésen a jövőre tervezett díjemeléseket is megtárgyalták, és elhangzott, hogy a kelleténél 125 millióval kevesebbet költenek az IKV-s bérlakások állagmegóvására. Tovább »

Olcsóbb lenne a bérletek biztosítása, mint a havas kerékpársávok takarítása + FOTÓK, VIDEÓ

2014. december 2., kedd · 37 hozzászólás

hokotro01_gs

A közelgő hóhelyzettel foglalkozott keddi ülésén a városüzemeltetési bizottság. A környezetgazdálkodás szerint aránytalanul magas összeget igényel a külterületek kerékpárútjainak tisztán tartása, míg az SZKT arra panaszkodott, hogy a fizetős parkolókra dúrják a havat, megközelíthetetlenné téve azokat. Tovább »

Tóth István Tibor: 1,3 milliárd céges bevételt “címkéztek” támogatásnak az SZKT-nál

2014. október 7., kedd · 5 hozzászólás

tothistvantibor_pesa_swing_proba_itb-04

Félretájékoztatja a lakosságot Botka László az önkormányzati cégekkel kapcsolatban – állítja Tóth István Tibor. Az SZKT ügyvezetője elmondta, a cég saját bevételét önkormányzati támogatásként tünteti fel a város a büdzsében, ez pedig átlagosan 333 millió forint évente. Tovább »

Nem lesz még percalapú parkolási rendszer Szegeden

2014. július 1., kedd · 8 hozzászólás

parkolo01_gs

Július elsejével már nem az SZKT-n, hanem a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül válthatjuk meg mobil parkolójegyünket. Az országszerte egységesített rendszerrel továbbra is a negyed, fél és egész órás, valamint a napi jegy megváltására lesz lehetőségünk. Szó esett a percalapú parkolójegy bevezetéséről is, de erre a szegedi autósoknak még várniuk kell. Tovább »

Következő oldal »