Pofátlan parkolás: a zebrán pont jó lesz

2014. szeptember 17., szerda · 2 hozzászólás

CAM00174

Valószínűleg a Szentháromság utcai üzletbe tért be a képen látható autó tulajdonosa, aki jobb híján a zebrát választotta parkolónak. Pofátlan parkolás-sorozatunk legújabb szereplőjének választottuk. Tovább »

Nem lesz még percalapú parkolási rendszer Szegeden

2014. július 1., kedd · 8 hozzászólás

parkolo01_gs

Július elsejével már nem az SZKT-n, hanem a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül válthatjuk meg mobil parkolójegyünket. Az országszerte egységesített rendszerrel továbbra is a negyed, fél és egész órás, valamint a napi jegy megváltására lesz lehetőségünk. Szó esett a percalapú parkolójegy bevezetéséről is, de erre a szegedi autósoknak még várniuk kell. Tovább »

Mobilparkolás – Hét szolgáltató közül választhatnak az ügyfelek

2014. június 30., hétfő · Hozzászólok

Az autósok és intézmények jelenleg hét mobilparkolási szolgáltató közül választhatnak a keddtől működő új mobilparkolási rendszerben, ezek a három mobilcég, továbbá az Mpark, az Evopay és a Barion rendszert létrehozó Sense/Net Zrt., illetve az integrátor Nemzeti Mobilfizetési Zrt. – közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az MTI-vel hétfőn. Tovább »

Júliustól új mobilparkolási rendszer Szegeden is

2014. június 14., szombat · 10 hozzászólás

DSC08554

A parkolójegy ára nem emelkedik, de júliustól már nem az SZKT-hoz tartozik a mobil parkolás, hanem a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerhez. Az, hogy központi szabályozás lép életbe, a szegedi társaságnak harminc milliós kiesést okoz csak ebben az évben. Tovább »

Változó menetrend és parkolási rend szombaton Szegeden

2014. május 8., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Közlekedési Kft. ügyfélszolgálata az alább olvasható változásokat adta hírül a május 10-i áthelyezett munkanapon. Tovább »

Változik a parkolás és a tömegközlekedés a hosszú hétvégén

2014. április 28., hétfő · Hozzászólok

parkolo01_gs

A Szegedi Közlekedési Kft. tájékoztatása szerint a szegedi közterületi fizető parkolás igénybevétele a május 1-jei ünnepnap körül, valamint a május 10-i áthelyezett munkanapon az alábbiak szerint módosul.
Tovább »

Pofátlan parkolás: ezúttal az Anna fürdőnél

2014. március 27., csütörtök · Hozzászólok

pofatlan_parkolo_annafurdoAz Anna fürdő előtt fotózta le egy olvasónk az alábbi Citroën-t, melynek sofőrje úgy gondolta, a legideálisabb a járdán parkolni. Tovább »

Pofátlan parkolás: egy “remek” példány a gyermekkórháznál

2014. február 5., szerda · 6 hozzászólás

pofatlanparkolasAz újszegedi gyermekkórháznál kapta lencsevégre egy olvasónk az alábbi autót, melynek sofőrje a járdára parkolt, még a kerékpárutat is elzárva a közlekedők elől.
Tovább »

Több ezer autós úszhatja meg a parkolási bírságot

2014. január 10., péntek · Hozzászólok

Több mint harmincezer budapesti autós úszhatja a parkolási bírságot, mert a parkolási cég szerint egy ügyvéd nem számolt el az ügyekkel – hangzott el az M1 péntek esti Híradójában. Tovább »

Több parkoló kell a nagyobb üzletek mellé

2013. december 1., vasárnap · 3 hozzászólás

parkolo01_gsA 300 négyzetméteresnél nagyobb teljes alapterületű, napi fogyasztási cikkeket árusító üzleteknél, az árusítótér minden megkezdett 10 négyzetmétere után egy személygépkocsi elhelyezését biztosító parkolót kellene létesíteni, kétszer annyit, mint a jelenlegi szabályozás szerint. Az erről szóló rendelet tervezet a kormány honlapján jelent meg.
Tovább »

Következő oldal »