Csak áprilisban lépne hatályba a parkolási rendelet türelmi idővel kapcsolatos módosítása

2016. március 7., hétfő · Hozzászólok

A Magyar Autóklub szerint csak április 3-án lépne hatályba az a módosítás, amellyel a Fővárosi Közgyűlés eltörölte a parkolási rendelet ötperces türelmi idővel kapcsolatos rendelkezését, de a főpolgármester hétfői nyilatkozata alapján várható, hogy még a hatályba lépés előtt korrigálják a vitatott szabályozást. Tovább »

Önkényesen alakítanak ki parkolókat Szegeden zöldterület-rongálással + FOTÓK

2016. február 4., csütörtök · 5 hozzászólás

beke_utca_parkolas005kf

Tudja hogyan lehet ingyen parkolni Szegeden fizető zónában? – Egyre több ingatlantulajdonos igencsak kreatív megoldást választott, felállnak a padkára a zöldsávra, vagy egyszerűen parkolóhelyet építenek burkolattal az úttest és a járda közötti közterületre, s oda állnak kocsijukkal, hogy ne kelljen fizetniük. Ezzel azonban több szabályt is megsértenek és bírságra számíthatnak – hívta fel a figyelmet Marovszki Béla, a környezetgazdálkodási cég útügyi csoportvezetője. Tovább »

Nógrádi Tibor: Botka álljon elő a farbával a parkolási botrányban! – Nyilvánosak a listák (FRISSÍTVE)

2015. december 11., péntek · 81 hozzászólás

parkolas01a

A gyanú árnyéka vetül a városházára, azonnal nyilvánossá kell tenni minden listát, és elárulni, ki milyen jogcímen kapott 2013 előtt ingyenes parkolóbérletet – szögezi le a szegedi Fidesz elnök-frakcióvezetője. Az önkormányzat később közzétette a kedvezményezettek listáját. Tovább »

Szabó Bálint: A torony alatt dőlt el kézi vezérléssel, ki kerül a parkolási VIP-listára (FRISSÍTVE)

2015. december 11., péntek · 34 hozzászólás

szabo_balint_sajttaj003kf

Közérdekű adatigénylés címén szeretett volna hozzájutni a 316-318 főt tartalmazó VIP-es parkolóbérlet listához egy szegedi jogász. Szabó Bálintot a városházára irányították az SZKT-tól, ahol azonban pénteken ügyfélfogadás, így nem kapta meg a listát és a kabinetvezetővel sem tudott beszélni. Az jogász információi szerint a torony alatt dőlt el, hogy ki kerülhet fel a VIP-listára, melyről a polgármesteri kabinet e-mailben tájékoztatta időszakosan az önkormányzati fenntartású közlekedési társaságot. Az önkormányzat közzé tette a kedvezményezettek listáját. Tovább »

„14 ezer forintot fizettem férjemmel a parkolásért” – így állhatunk meg gépkocsival a klinikáknál

2015. július 29., szerda · 5 hozzászólás

klinikaparkolo03_gs

2015. március 16-ától új parkolási rendet vezettek be SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ „B” Klinika Parkjában. Kíváncsiak voltunk az új szabályozással kapcsolatos tapasztalatokra. Tovább »

Következő oldal »