Tóth István Tibor: 1,3 milliárd céges bevételt “címkéztek” támogatásnak az SZKT-nál

2014. október 7., kedd · 5 hozzászólás

tothistvantibor_pesa_swing_proba_itb-04

Félretájékoztatja a lakosságot Botka László az önkormányzati cégekkel kapcsolatban – állítja Tóth István Tibor. Az SZKT ügyvezetője elmondta, a cég saját bevételét önkormányzati támogatásként tünteti fel a város a büdzsében, ez pedig átlagosan 333 millió forint évente. Tovább »

Nem lesz még percalapú parkolási rendszer Szegeden

2014. július 1., kedd · 8 hozzászólás

parkolo01_gs

Július elsejével már nem az SZKT-n, hanem a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül válthatjuk meg mobil parkolójegyünket. Az országszerte egységesített rendszerrel továbbra is a negyed, fél és egész órás, valamint a napi jegy megváltására lesz lehetőségünk. Szó esett a percalapú parkolójegy bevezetéséről is, de erre a szegedi autósoknak még várniuk kell. Tovább »

Mobilparkolás – Hét szolgáltató közül választhatnak az ügyfelek

2014. június 30., hétfő · Hozzászólok

Az autósok és intézmények jelenleg hét mobilparkolási szolgáltató közül választhatnak a keddtől működő új mobilparkolási rendszerben, ezek a három mobilcég, továbbá az Mpark, az Evopay és a Barion rendszert létrehozó Sense/Net Zrt., illetve az integrátor Nemzeti Mobilfizetési Zrt. – közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az MTI-vel hétfőn. Tovább »

Júliustól új mobilparkolási rendszer Szegeden is

2014. június 14., szombat · 10 hozzászólás

DSC08554

A parkolójegy ára nem emelkedik, de júliustól már nem az SZKT-hoz tartozik a mobil parkolás, hanem a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerhez. Az, hogy központi szabályozás lép életbe, a szegedi társaságnak harminc milliós kiesést okoz csak ebben az évben. Tovább »

Következő oldal »