Pofátlan parkolás: ezúttal az Anna fürdőnél

2014. március 27., csütörtök · Hozzászólok

pofatlan_parkolo_annafurdoAz Anna fürdő előtt fotózta le egy olvasónk az alábbi Citroën-t, melynek sofőrje úgy gondolta, a legideálisabb a járdán parkolni. Tovább »

Pofátlan parkolás: egy “remek” példány a gyermekkórháznál

2014. február 5., szerda · 6 hozzászólás

pofatlanparkolasAz újszegedi gyermekkórháznál kapta lencsevégre egy olvasónk az alábbi autót, melynek sofőrje a járdára parkolt, még a kerékpárutat is elzárva a közlekedők elől.
Tovább »

Több ezer autós úszhatja meg a parkolási bírságot

2014. január 10., péntek · Hozzászólok

Több mint harmincezer budapesti autós úszhatja a parkolási bírságot, mert a parkolási cég szerint egy ügyvéd nem számolt el az ügyekkel – hangzott el az M1 péntek esti Híradójában. Tovább »

Több parkoló kell a nagyobb üzletek mellé

2013. december 1., vasárnap · 3 hozzászólás

parkolo01_gsA 300 négyzetméteresnél nagyobb teljes alapterületű, napi fogyasztási cikkeket árusító üzleteknél, az árusítótér minden megkezdett 10 négyzetmétere után egy személygépkocsi elhelyezését biztosító parkolót kellene létesíteni, kétszer annyit, mint a jelenlegi szabályozás szerint. Az erről szóló rendelet tervezet a kormány honlapján jelent meg.
Tovább »

Bár úgy tűnhet, de nincs parkoló a Dugonics téren

2013. november 12., kedd · 3 hozzászólás

ingyenparkolo01_gsA rutinból vezetés ismét győzedelmeskedik a KRESZ-táblák jelzése felett: tömegével parkolnak szabálytalanul a Dugonics téren.
Tovább »

Nyitott csomagtartóval ingyenes a parkolás

2013. október 26., szombat · Egy hozzászólás

parkolo01_gsKülönös módon trükköznek a parkoló autósok, egy jogszabályban talált kiskaput kihasználva ingyen állhatnak a kocsik a fizetőövezetekben is, mindössze annyit kell tenni a sofőrnek, hogy felnyitja az autó csomagtartóját – írta a Blikk. Tovább »

Pofátlan parkolásból jeles Szegeden

2013. július 19., péntek · 13 hozzászólás

parkolas_auchanEgy szegedi szupermarket előtt két parkolósáv között állt meg egy autó, még csak sejteni sem lehet az okát – találjuk ki!
Tovább »

Végigbüntették Felsőváros két utcáját járdán parkolás miatt + FOTÓK

2013. július 4., csütörtök · 34 hozzászólás

tapaiutcai_parkolas_04_szszEgy évtizedes szokásjogot szüntetett meg úgy a szegedi önkormányzat Felsővároson, hogy néhány nap alatt mintegy 70 autót büntettek meg.
Tovább »

Szeged fapados reklámjai – hirdetőbiciklik és –autók a belvárosban + FOTÓK

2013. május 15., szerda · 11 hozzászólás

hirdetesek02_gsMeg akar spórolni több százezer forint reklámköltséget? Hirdessen leláncolt biciklin, parkoló utánfutón a központban – nem szép, de olcsó.
Tovább »

Újabb parkolóhelyek szűntek meg Szegeden + FOTÓK

2013. április 12., péntek · Egy hozzászólás

parkolasi_tilalom01_gsParkolóhelyek szűntek meg a Somogyi utcában az Art Hotel Szeged miatt, viszont 510 Ft/óra díjért legurulhatunk a szálloda garázsába.
Tovább »

Következő oldal »