Szeged

Jótékonysági filmbemutató Szegeden

Jótékonysági filmbemutató Szegeden

A vetítések helyszínére megközelítőleg 2000 nézőt várnak a szervezők.

2024. április 19., péntek
Jótékonysági filmbemutató Szegeden

A Magyar Rotary Clubok Szövetsége 56 Rotary klubot fog össze országszerte Győrtől Szegedig, Pécstől Budapesten keresztül Nyíregyházáig.

 

A közel 1200 rotarista számtalan jótékonysági programot szervez hazánkban. Ebben az évben különleges eseményként a klubok összefogásával május 13-án, hétfőn az őszi országos premier előtti jótékonysági bemutatót rendeznek Szőke András filmjéből, a BRIGÁDNAPLÓ-ból, több városban egyidőben. A vetítési helyszínek: Budapest WestEnd Cinema City, Miskolc, Szeged Belvárosi Mozi, Csongrád, Székesfehérvár, Sopron, Szombathely, Szentendre, Kecskemét, Szolnok, Kiskunhalas.

A film után több helyszínen az ott megjelenő alkotókkal, szereplőkkel kötetlen beszélgetés keretében találkozhatnak az érdeklődők. Szegeden a vetítésre a Belvárosi Moziban kerül sor, a Rotary Club Szeged Dóm, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club, és a Szeged-Tisza Rotary Club szervezésében. 

Az esemény 20.30-kor kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.