Szeged

Fülöp László: Minden nap nőnap (Videó + Galéria)

Fülöp László: Minden nap nőnap (Videó + Galéria)

A polgármesterjelölt virággal köszötötte a szegedi nőket.

Kovács György
2024. március 8., péntek
Fotó: Kovács György/Szeged Ma
Fülöp László: Minden nap nőnap (Videó + Galéria)

Fülöp László, a Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltje az esős idő ellenére a város több pontján köszöntőtte a szebbik nem képviselőit nőnap alkalmából. 

 

Az esős idő ellenére is nagyon sokan voltak a Széchenyi téren pénteken délelőtt. A borongós időben Fülöp László egy-egy szál virággal köszöntötte a hölgyeket, akik örömmel fogadták a figyelmességet. A polgármesterjelölt lapunknak kiemelte, hogy bár ma van nőnap, számára minden nap nőnapnak számít.

Minden nap tisztelem a hölgyeket, és tisztelni is kell a hölgyeket, de természetesen örülök annak, hogy van egy olyan nap, amikor a  figyelem kifejezetten rájuk irányul, és boldog vagyok, hogy ilyen szép tulipánokat adhatok nekik.

- mondta lapunknak Fülöp László.

 

 

Természetesen a polgármesterjelölt a nap elején édesanyját és kedvesét is virággal köszöntötte, erről rövid videót osztott meg közösségi oldalán:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.