Szeged

Káprázatos látványosság (Galéria)

Káprázatos látványosság (Galéria)

Szemet elkápráztató látványt nyújtott számunkra ma is városunk

Márton Andrea
2024. február 4., vasárnap
Káprázatos látványosság (Galéria)

Elég az utcára kimennünk, hogy szemet kápráztató képek egymásutánja táruljon elénk, amelyeket addig abszurdnak, álomszerűnek hittünk.

 

Egyre többfelé a szűrt napsütés válik jellemzővé a fátyolfelhők mellett. Reggel, délelőtt még előfordulhat helyenként kisebb eső, zápor, később már sehol sem valószínű érdemi csapadék. Sokfelé lesz erős, viharos az északnyugati, nyugati szél, a légmozgás csupán késő délutántól, estétől kezd veszíteni erejéből. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 16 fok között várható.

Gyenge melegfronti hatás terheli szervezetünket, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket, de az egészséges szervezetre is hatással lehet. Az arra érzékenyeknél fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet, továbbá fizikai és szellemi teljesítő képességünk is romolhat. Ennek köszönhetően sokaknál figyelmetlenség, koncentrációs zavar jelentkezhet, ami növeli a balesetek előfordulásának kockázatát. A szív-és érrendszeri betegeknek különösen megterhelő ez az időjárási helyzet. Náluk jellemzően vérnyomás-ingadozás, szédülékenység alakulhat ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.