Szeged

Buszsofőrt bántalmazott egy agresszív utas Szegeden

Buszsofőrt bántalmazott egy agresszív utas Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást az ellen a férfi ellen, aki bántalmazott egy buszsofőrt Szegeden.

2023. november 8., szerda
Buszsofőrt bántalmazott egy agresszív utas Szegeden

A gyanú szerint az egyik szegedi autóbuszon utazott egy utas hétfőn, majd anélkül, hogy leszállási szándékát jelezte volna, az egyik megállóban kifeszítette a jármű ajtaját. A dühös utas miután leszállt, még az autóbusz jobb oldali visszapillantó tükrét is megrángatta. A buszsofőr kérdő vonta az agresszív utast, majd felszólította, hogy maradjon a helyszínen a rendőrség kiérkezéséig - írja a Webrádió.

 

A dühöngő férfi nem foglalkozott a buszsofőr kérésével, távozni akart a helyszínről, de a sofőr a nyomába eredt. Ennek következménye az lett, hogy a férfi mellkason ütött őt.  


A 38 éves dühöngő férfit a rendőrök elfogták, majd a Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás.

Ez nem az első Szegedhez köthető hasonló eset volt a héten. Ahogy megírtuk, egy részeg utas a Kiskunfélegyháza-Szeged közötti vonatpótlón támadt a jegyvizsgálóra, kis híján buszbalesetet okozva. 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.