Bulvár

Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe Hódmezővásárhelyen

Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe Hódmezővásárhelyen

2017. február 10., péntek
Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe Hódmezővásárhelyen
gyanusitott5

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a hódmezővásárhelyi rendőrök egy 49 éves nőt, aki fiával együtt árulta a drogot a városban. A rendőrök a szegedi terjesztőt is elfogták.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói együttműködve a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival 2017. február 8-án 15 órakor a hódmezővásárhelyi autóbusz-állomáson elfogtak egy 49 éves nőt, valamint 23 éves fiát - írja a police.hu. A két gyanúsított autóbusszal érkezett vissza a városba Szegedről, miután ott 40 grammnyi marihuánát vásároltak abból a célból, hogy azt tovább értékesítsék többek között gyermek- és fiatalkorú személyeknek. A hódmezővásárhelyi nyomozók 2017. február 9-én 10 órakor Szegeden elfogták azt a 20 éves férfit, akitől anya és fia a kábítószert vásárolta. Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök mindhárom terheltet őrizetbe vették. Anyát és fiát – ügyészi indítványra – a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.