Bulvár

Betörőket fogtak el a szentesi rendőrök

Betörőket fogtak el a szentesi rendőrök

2016. augusztus 10., szerda
Betörőket fogtak el a szentesi rendőrök
szentes_betoro

A nyomozók elfogtak két szentesi fiatalt, akik a gyanú szerint egy helyi ingatlanba törtek be és onnan készpénzt valamint cigarettát tulajdonítottak el - írja a police.hu.

A gyanú szerint a feltételezett elkövetők május 25-én egy szentesi ház ablakát befeszítették, majd azon keresztül bemásztak a lakóépületbe. A gyanúsítottak az ingatlanban kutatást végeztek és onnan készpénzt valamint dohányterméket tulajdonítottak el. A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével három szentesi fiatal gyanúsítható megalapozottan, akik közül két terheltet a rendőrök elfogtak. Ők kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. Ellenük lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Harmadik társukat még keresi a rendőrség. A 19 éves

J. Józsefet

a szentesi nyomozók további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítják. Őt a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.