Bulvár

Újra felbukkant a szegedi krokodil a Laposon + FOTÓK

Újra felbukkant a szegedi krokodil a Laposon + FOTÓK

2016. július 27., szerda
Újra felbukkant a szegedi krokodil a Laposon + FOTÓK
krokodil_lapos_tm_002

Egy évvel az első észlelések után szerda reggel ismét feltűnt egy krokodil az újszegedi Laposon. Akárcsak tavaly azonban, idén sem kell aggódnia a Tisza belvárosi szakaszán esetlegesen átkelni vágyó gnúcsordáknak, hiszen a termetes ragadozó homokból épült.

"Nincs vele semmi célom, talán homokszobrász versenyre inspirálhat egy-két rendezvényszervezőt. Vízpartokon a gyerekekkel szoktunk ilyesmit csinálni, ez bizonyult a legkedveltebb témának" - fogalmazott portálunknak

egy évvel ezelőtt

a homokszobrot gyermekei társaságában megalkotó

Szivos Sándor

, aki tehát 2016-ban sem mulasztotta el, hogy meg ne tréfálja a városkép palettáján szokatlannak számító krokodillal a szegedi járókelőket. Sajnos azonban a dél-alföldi óriáshüllő tiszavirág-életűnek számít nílusi rokonaihoz képest, mivel a folyó rövid időn belül ismét magához ragadja majd partot csipkedő hullámaival. Érdemes tehát habozás helyett minél hamarabb meglesni a nem mindennapi látványosságot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.