Bulvár

Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

2016. július 7., csütörtök
Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/19268/2016.id. számon szabálysértési eljárást folytat ismeretlen tettes ellen és várja a szemtanúk jelentkezését.

A rendelkezésre álló adatok szerint július 2-án 22 óra 36 perckor ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett Szegeden, a Tisza Lajos körúton az Árvízi Emlékmű irányából az Aradi Vértanúk tere felé. A Tisza Lajos körút 88. szám előtti parkolóhoz érve a jármű ismeretlen okból jobbra húzódott és az ott várakozó Skoda Superb típusú személyautó vonóhorgának ütközött, amely elhajlott. A baleset következtében a Skoda nekiütközött a mellette álló Honda Civic típusú gépjármű jobb hátsó sárvédőjének. Az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül az általa vezetett gépkocsival elhajtott a helyszínről. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.