Bulvár

Potencianövelőt próbált Németországba csempészni egy szerb férfi

Potencianövelőt próbált Németországba csempészni egy szerb férfi

2016. június 16., csütörtök
Potencianövelőt próbált Németországba csempészni egy szerb férfi

Háromszázötven tasak, Magyarországon nem engedélyezett potencianövelőt próbált Németországba csempészni egy szerb férfi, az elrejtett árut a pénzügyőrök megtalálták Röszkénél - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Némedi-Varga Éva

, a NAV Csongrád megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy Szerbiából Németországba tartó személygépkocsit ellenőriztek Röszkénél, és a csomagokkal felpakolt jármű szigorított vizsgálata mellett döntöttek. A gépkocsi hátsó ülésének könyöklőjéből, a csomagtartóban szállított duplafalú bőröndből, az egyik utazótáska zsebeiből és egy másik táskában talált tisztasági csomagból ötven doboz - háromszázötven tasak - Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő került elő. A pénzügyőrök az árut lefoglalták, a terméket magáénak valló férfi ellen pedig feljelentést tettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.