Bulvár

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2016. június 23., csütörtök
Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/4753/2016. bűnügyi számon cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt nyomoz és várja a szemtanúk jelentkezését.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 14-én 17 órakor egy Skoda típusú személygépkocsi közlekedett az 5408. számú út 48-as kilométerszelvényében Bordány felől Szeged irányába. Egy eddig ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú piros színű Opel Astra típusú személygépkocsijával az Öreghegy dűlőről az úttestre hajtva nem adta meg a Skodának az elsőbbséget. Az ütközés elkerülése érdekében a vétlen sofőr vészfékezett, azonban az autója megcsúszott, és a jobb oldali füves útpadkán keresztül, az árokba csúszva egy oszlopnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Az ismeretlen gépkocsivezető a helyszínen nem állt meg, illetve onnan eltávozott anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy valaki megsérült-e, illetve életét vagy testi épségét közvetlenül fenyegető veszély miatt segítségnyújtásra szorul-e. Az ismeretlen személygépkocsi Opel Astra típusú és piros színű volt, más leírás nem áll rendelkezésre. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-400-es hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.