Bulvár

Tűzesetek és műszaki mentések az ünnepi hétvégén

Tűzesetek és műszaki mentések az ünnepi hétvégén

2016. március 29., kedd
Tűzesetek és műszaki mentések az ünnepi hétvégén

Csanyteleken egy balesetnél, Sándorfalván pedig tűzesetnél avatkoztak be a megye egységei - írja a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye.

Több mint száz négyzetméteres területen égett a nádas pénteken délelőtt Szatymaz külterületén. A lángok egy közelben álló tanyaépületet is veszélyeztettek. A főügyelet a szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltókat riasztotta a helyszínre. Az egységek közös erővel fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt. Beizzott a korom egy vegyes tüzelésű társasházi lakás füstelvezetőjében szombaton kora este. A város hivatásos egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók hőkamerával vizsgálták át a lakás falait. A kéményben lerakódott kormot felügyelet mellett kiégették, majd értesítették a helyi kéményseprő-ipari szolgáltatót. Szegeden egy idős, beteg férfi saját lakásában elesett és megsérült szombaton délután, nem tudott ajtót nyitni a mentőszolgálat munkatársainak. A szegedi egység dugólétra segítségével, az erkélyen keresztül hatolt be a lezárt lakásban. A gyors beavatkozást követően a mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították. Felborult egy személyautó hétfőn délután Csanyteleken, a Damjanich utcában. A balesethez a csongrádi hivatásos egységet riasztották. A tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. Az eset során senki sem sérült meg.

Csanyteleken egy balesetnél, Sándorfalván pedig tűzesetnél avatkoztak be a megyei katasztrófavédők.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=622387

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.