Országos Elektronikus-zenei Találkozó és Verseny Sándorfalván

2017. május 3., szerda · Hozzászólok

Május 5-én nyolcadik alkalommal rendezi meg Sándorfalván hagyományos Országos Elektronikus-zenei Találkozóját és Versenyét a Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola. A Találkozóra ebben az évben tizenegy intézményből 62 diák jelentkezett: Budapestről, Szegedről, Tuzsérról, Záhonyból, Bajáról, Csongrádról, Debrecenből, Mezőkövesdről és természetesen Sándorfalváról. Tovább »

Megyei közgyűlés: Kevesebb kitüntetés több pénzjutalommal

2016. november 4., péntek · 3 hozzászólás

megyei_kozgyules_sandorfalva24_gs

A jövőben kevesebb kitüntető címet adományoz a megyei önkormányzat igazodva megváltozott feladatköréhez – erről is döntött a testület sándorfalvi kihelyezett ülésén, amelyen azt is megszavazták, hogy ismét csatlakoznak a Bursa Hungarica ösztöndíjrendszerhez, méghozzá a korábban erre szánt keretüket megduplázva. Tovább »

Szén-monoxid-mérgezés történt Sándorfalván, négyen megsérültek

2016. október 10., hétfő · Hozzászólok

A mentőszolgálat egy kisgyermeket súlyos sérülésekkel szállított kórházba. A házban nem volt szén-monoxid-érzékelő – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Tovább »

Lomtalanítás lesz Sándorfalva belterületén

2016. szeptember 19., hétfő · Hozzászólok

lomtalanitas01_gs

“Értesítjük Önöket, hogy az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfeleink részére társaságunk 2016.10.15-én Sándorfalva belterületén térítésmentes lomtalanítást végez.” – tájékoztat honlapján a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Tovább »

Csongrád megye értékeit vonultatták fel Ópusztaszeren + FOTÓK

2016. augusztus 24., szerda · 2 hozzászólás

ópusztaszer 2016.08.20.0059

„Minden, ami Csongrád megye!” – ezzel a jelszóval rendezte meg Szent István-napi rendezvényét az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, ahol hatvan standnál mutatták meg megyénk kulturális, gasztronómiai értékeit, kézműves hagyományit, valamint épített örökségét. Tovább »

Labdarúgás: Sándorfalváról érkező mester irányít Kisteleken

2016. július 20., szerda · Hozzászólok

sandorfalva_szentes11_gs

Új edzővel vág neki a 2016/17-es szezonnak a Csongrád megyei I. osztályban szereplő Kisteleki TE: az előző idény 14. helyezettjének irányítását a legutóbb a Sándorfalvát vezető Antal Róbert veszi át Korom Tibortól. Tovább »

Jövőre kiderül, visszatértek-e Sándorfalvára a szalakótafiókák + FOTÓK

2016. július 19., kedd · Hozzászólok

madargyuruzes11_gsTöbbféle gyűrűt kaptak a sándorfalvi oktatóközpont szalakótafiókái: egy pirosat, mellyel a befogás helyét, illetve egy egyedi számsorosat, mellyel a madarat azonosítják. A szombaton elmaradt madárgyűrűzés után az ornitológusoknak gyorsan kellett cselekedniük, nehogy a fiókák a jelölés előtt elhagyják az odút.
Tovább »

Labdarúgás: első alkalommal hódította el a megyei kupát a Sándorfalva + FOTÓK

2016. június 8., szerda · 2 hozzászólás

szegedma_kupa_dijkioszto24_gs

Ugyan kétszer is felállt hátrányból a Kiskundorozsma, végül azonban – a cseréket követően – a Sándorfalva lendülete kupaaranyat ért a SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa hat gólt hozó döntőjében. Tovább »

Labdarúgás: új győztest avatnak szerdán a SZEGEDma.hu kupában

2016. június 7., kedd · Hozzászólok

szegedma_megyeimagyarkupa_labdarugas01_gs

Nagy lehetőség kapujában áll a szerdai, SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa döntőjének mindkét résztvevője: a Kiskundorozsma és a Sándorfalva is egyaránt első alkalommal szerepelhet a fináléban, a deszki döntő során kiderül, melyikük ünnepelhet kupagyőzelmet a szezon végén. Tovább »

Labdarúgás: a Sándorfalva magabiztosan, a Kiskundorozsma bravúrral jutott a megyei kupa döntőjébe + FOTÓK

2016. május 4., szerda · Hozzászólok

sandorfalva_fk33_gs

Három góllal nyert a Sándorfalva a tizenegyest is hibázó FK 1899 Szeged ellen a SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa elődöntőjében. A másik ágon a megyekettes Kiskundorozsma Katona Zsolt találatával fektette két vállra az Ásotthalmot. Tovább »

Labdarúgás: magabiztosan nyerte a hatpontos derbit a Sándorfalva + FOTÓK

2016. március 13., vasárnap · Hozzászólok

sandorfalva_szentes40_gs

A kapu előtt jóval pontosabban játszó Sándorfalva nyerte a dobogóért hajtó csapatok vasárnapi rangadóját: Antal Róbert együttese mindkét félidőben két gólt szerezve magabiztosan győzött a Szentes ellen. Tovább »

Következő oldal »