Bulvár

Meghosszabbított határidővel várják a pályázatokat Szeged legszebb kertjeire

Meghosszabbított határidővel várják a pályázatokat Szeged legszebb kertjeire

2015. augusztus 4., kedd
Meghosszabbított határidővel várják a pályázatokat Szeged legszebb kertjeire
MOLINO.indd

Szeptember elsejéig lehet jelentkezni az idei Virágos Szeged Városszépítő Mozgalom versenyre - erősítette meg a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Facebook-oldalán.

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt, egészen szeptember elsejéig lehet csatlakozni a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. által életre hívott Virágos Szegedért Városszépítő Mozgalomhoz. „Töltse fel fotóit családi háza előkertjéről, balkonjáról, erkélyéről, társasháza közösségi kertjéről, intézménye közösségi kertjéről vagy üzlete közterületi kertjéről a

www.viragosszegedert.hu

oldalon, és induljon az értékes nyereményeinkért!” – olvasható az önkormányzati társaság felhívásában. Az alábbi kategóriákba lehet feltölteni a képeket: családi házas utcafronti előkertek; balkonok és erkélyek; lakótelepek, bérházak, társasházak közösségi kertje; intézmények közösségi kertje; valamint üzletek, kereskedelmi, vendéglátó egységek közterületi kertjei. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. elsősorban olyan kertek nevezését várja, melyek a város arculatát alakítják. A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, kategóriánként a legjobb 3 pályázat értékes díjat nyer. A bírálásnál fontos szempont például a városklímához alkalmazkodó, fenntartható növényválasztás, a rendelkezésre álló terület kihasználtságával való gazdálkodás, az ötletesség, valamint az ízléles, esztétikus megjelenés, de előnyt élveznek a madár- és lepkebarát kerteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.