Bulvár

Scooterrel nyit az idei SZIN

Scooterrel nyit az idei SZIN

2015. július 7., kedd
Scooterrel nyit az idei SZIN
scooter_wikipedia

A szervezők bejelentették, hogy először idén hatnapos lesz a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN). Ráadásul nem is akármilyen hétfővel veszi kezdetét a fesztivál, hiszen a nyitónap világsztárja a Szegeden is közkedvelt Scooter lesz.

Egy nappal hosszabb lesz a SZIN idén, így már augusztus 24-én, hétfőn kezdetét veszi a rendezvény. Nem is akármilyen hétfővel indul a nyárzáró fesztivál, hiszen a fellépők között köszönthetjük a Szegeden is közkedvelt német világsztár csapatot, a Scootert. A Scooter előtt a Wellhello élő nagykoncertjével indítja be a motorokat, de érkezik a nyitó napra a Hiperkarma is, valamint a régi nagyok kedvelői sem panaszkodhatnak, hiszen a Mizo Színpad kiemelt sztárja a Beatrice lesz. "Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a Szegedi Ifjúsági Napokat továbbra is Magyarország egyik legjobb ár-érték arányú fesztiváljaként szeretnénk pozicionálni, ezért is döntöttünk úgy, hogy a hetijegy vásárlók még egy plusz napot kapjanak cserébe az idei áremelésért" – nyilatkozta

Kurucsai János

, a SZIN sajtószóvivője, majd hozzátette, "a plusz egy napnak köszönhetően olyan magyar fesztiválzenekarok is helyet kapnak a rendezvényen, akikről eddig azt mondtuk, hogy sajnos már nem férnek bele az idei összeállításba. Sokak örömére azonban mégis fellép a SZIN Nagyszínpadon a Kowalsky meg a Vega csapata, ellátogat hozzánk a Magashegyi Underground, valamint a retro zene közkedvelt szereplőit is bemutató Mizo Színpadon fellép többek között

Náksi Attila

vagy éppen a Groovehouse csapata is." A szolgáltatások terén egyértelműen abba az irányba megy a fesztivál, hogy a látogatóknak gyakorlatilag minden rendelkezésére álljon a rendezvény területén. A vendéglátó egységeken kívül többek között élelmiszerbolt, ruházati butik, rengeteg napközbeni program, sportolási lehetőség, élménypark, bankautomata, pihenő zóna várja a fesztiválozókat és biztosítja kényelmüket. "Külön kiemelném, hogy több év után idén ismét lesz két medence, amik üzemelni fognak a fesztivál területén, így a homokos parttal rendelkező szabad strand résszel kiegészítve a felfrissülés és az igazi strand élmény is biztosított fesztiválozóink számára” – emelte ki Kurucsai János. A hétfői napra természetesen külön napijegyek is vásárolhatóak a SZIN többi napjához hasonlóan.

Egy nappal tovább lehet bulizni az idei SZIN-en!http://szegedma.hu/?p=552123

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.