Bulvár

A gyanú szerint ölni akart egy késsel támadó férfi Szegeden

A gyanú szerint ölni akart egy késsel támadó férfi Szegeden

2015. március 5., csütörtök
A gyanú szerint ölni akart egy késsel támadó férfi Szegeden

Életellenes bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség azt a támadót, aki egy szegedi gyorsétterem előtt szúrt meg egy férfit.

Előzetes szóváltást követően késsel támadt egy 33 éves sándorfalvi férfira

P. Sándor

március 1-én 19 óra körüli időben Szegeden, a Makkosházi körúton. A 24 éves gyanúsított több alkalommal megszúrta a sértettet, miközben azzal fenyegette, hogy megöli. A megsebzett férfi segítségére kelő 24 éves kiskunfélegyházi férfira is rátámadt, őt is meg akarta szúrni, de a sértett el tudta hárítani a támadást, ezért nem sérült meg. A mentők a megszúrt férfit kórházba vitték. P. Sándor elmenekült a helyszínről, de amikor megtudta, hogy már keresik a rendőrök, feladta magát. A Szegedi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a P. Sándor által okozott egyik sérülés akár halálos eredményt is kiválthatott volna. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya március 4-én emberölés bűntettének kísérletével gyanúsította meg az őrizetben lévő férfit. Az ügyészség indítványt tett a terhelt előzetes letartóztatásának elrendelésére, erről a nyomozási bíró március 5-én dönt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.