Bulvár

Kerékpárlopásból tartotta el magát egy férfi Hódmezővásárhelyen

Kerékpárlopásból tartotta el magát egy férfi Hódmezővásárhelyen

2015. február 25., szerda
Kerékpárlopásból tartotta el magát egy férfi Hódmezővásárhelyen
vasarhelyi_biciklitolvaj_police

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei február 24-én 9 óra 20 perckor igazoltattak egy 45 éves férfit a Csillag utcában. A rendőrök ellenőrizték a férfinél lévő női vázas kerékpárt, amiről kiderült, hogy azt néhány napja ellopták, ezért körözik.

Az egyenruhások előállították

F. Istvánt

, aki kihallgatásán további öt kerékpár ellopását ismerte el. A gyanú szerint a munkanélküli férfi bűncselekményekből tartotta el magát. A hódmezővásárhelyi nyomozók azzal is meggyanúsították a 45 éves vásárhelyi lakost, hogy 2014 utolsó napjaiban szerszámgépeket és kéziszerszámokat lopott el egy Észak utcai ingatlanból, ahol a tulajdonos szállást adott neki. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette F. Istvánt és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.