Bulvár

A méhpempő kúrák jelentősége ősszel és télen

A méhpempő kúrák jelentősége ősszel és télen

2015. január 16., péntek
A méhpempő kúrák jelentősége ősszel és télen
mehpempo_3

A méhpempő tele van természetes tápanyagokkal: növényi fehérjékkel, aminosavakkal, növekedést serkentő hormonokkal, baktériumokkal és gomba ölő anyagokkal. A szervezet számára fontos vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat egyaránt tartalmaz.

A tiszta méhpempő kiváló immunerősítő. Segít „feltúrbózni” immunrendszerünket, a betegségekkel, a kórokozókkal és a modern életmód káros hatásaival szemben vívott állandó harchoz. Amikor méhpempőről beszélünk a 100%-os tiszta, kaptárból szedett és hűtőben tárolandó friss méhpempőről beszélünk. Létezik a méhpemőnek a kapszulázott, szárított formája, melynek hatásai azonban messze elmaradnak az eredeti méhpempőtől. Az immunrendszer a szervezet védőbástyája a fertőzésekkel szemben, hogyha ez a védvonal legyengül, kiszolgáltatottabbá válunk a kórokozók kártékony hatásainak. Különösen fontos tehát, hogy az immunrendszer védelmére és erősítésére megfelelő figyelmet fordítsunk. Az immunerősítő tulajdonságokkal rendelkező táplálékok fogyasztása a lehető legjobb választás , amit a szervezetünk egészsége érdekében tehetünk! A méhpempőnek egészségkárosító hatása nem ismert, ezért mindenkinek érdemes kipróbálni. A méhepmpő hatásait az esetek többségében, már az első napokban érezni lehet.

mehpempo_1

Az év őszi és téli időszakaiban ki vagyunk téve számos fertőzés és megbetegedés kockázatának. A hőmérséklet megváltozása, a nyirkos és egyre hidegebbre forduló időjárás, és a vitamindús gyümölcsök szezonjának a vége megváltoztatja életmódunkat. Különösen fontos ilyenkor, hogy ne hanyagoljuk el a környezeti és egyéb tényezőknek egyre inkább kitett immunrendszerünk védelmét! Hogy mást ne mondjunk, ősszel menetrendszerűen kezd tombolni a nátha, a megfázás és az influenza szezonja. A tiszta méhpempő hatóanyagai igen aktívak az emberi szervezetben, immunerősítő, antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal egyaránt rendelkeznek. A pempő hatóanyagai felerősítik a baktériumellenes fehérvérsejtek hatásait, és segíti a szervezet gyorsabb regenerálódását. A pempő bizonyítottan kiváló ellenszerévé válhat az immunrendszert nagy erőkkel támadó influenza vírusának. A rendszeres méhpempő fogyasztás segíthet megelőzni, vagy éppen enyhíteni az influenzás tüneteket. Influenza esetén rövid kúrákat ajánlott elvégezni, 7 napon át napi 2-3 grammnyi méhpempőt fogyasztani. A legjobb a pempőt a nyelv alá tenni, és ott hagyni felszívódni: hatóanyagai ugyanis a nyálkahártyán keresztül maximálisan felszívódnak. A pempő a légúti mebgbetegedések ellen is hatásosan alkalmazható. Ide sorolhatóak a nátha és a megfázás tünetei vagy éppen a hörghurut. Egyes kutatások szerint a tiszta méhpempő olyannyira hatásos lehet a légúti betegségek ellen, hogy még asztma esetén is alkalmazható! A hörghurut enyhítésére mindenképpen érdemes egy hosszabb, 60 napos kúrát kezdenünk, napi 2x1 grammm pempővel (30 nap után megismételhető). Egyes kutatók már az asztma enyhítésére is ajánlanak hasonló pempő-kúrát.

Javasolt méhészetek, méhpempős oldalak további információkért:

http://www.mehpempo.hu/

http://www.mehpempo.pro/

http://mehpempo.biomax.hu/

Rossz közérzet és szorongás ellen méhpempő

Az őszi és téli borongós majd hideg időjárás viszontagságai közé sorolható részben a rossz közérzet és a szorongás is. A méhpempő energizáló tulajdonságainka köszönhetően csökkentheti a szorongást, és még a legroszabb esetben kialakult rosszkedv és stressz tüneteinek a mérsékelésében is segíthet! A stressz és a szorongás leküzdéséhez 30 napos méhpempő kúrák javasoltak, naponta 2-3 gramm méhpempő éhgyomorra történő elfogyasztásával.

mehpempo_2

Orvosi tapasztalatok alapján kiejelenthető, hogy a méhpempő természetes összetételének köszönhetően 1 éves kórtól gyermekeknek is nugyodtan adható. A pempő segíti a gyermek szervezetének fejlődését és erősítését. Természetes immunerősként működik már gyermekkorban is, segítve az immunrendszer fejlődését. 12 éves kor alatti gyermekek számára a napi javasolt adagok felét adjuk. Általánosan napi fél vagy 1 grammot adjunk a gyermeknek. Ha a gyermeknek nem ízlik az íze, egy kevéske mézbe bele lehet keverni. Előre ne keverünk be sok méhpempőt mézbe, mindíg csak néhány napra elegendőt keverjünk össze. 12 éves kor felett már adhatóak a felnőtt adagok. A gyerekgyógyászatban meglepő eredményeket értek el a méhpempővel. Bebizonyosodott, hogy a pempő jótékony hatásai segíthetnek gyenge szervezetű és beteg gyermekeknél. Továbbá, meglepően eredményesen alkalmazták olyan gyermekeknél is, akik valamilyen szervi fejletlenségtől szenvednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.