Bulvár

Játszva oktatták biztonságos közlekedésre az algyői óvodásokat

Játszva oktatták biztonságos közlekedésre az algyői óvodásokat

2014. október 23., csütörtök
Játszva oktatták biztonságos közlekedésre az algyői óvodásokat
algyo_kozlekedesbiztonsag

Az algyői Szivárvány Óvodában a hagyományokhoz híven októberben ismét akciót szerveztek az országos közlekedésbiztonsági héthez kapcsolódóan.

A gyerekek megismerkedhettek a rendőrök, tűzoltók, polgárőrök munkájával. Játékos módon sajátíthatták el és gyakorolhatták a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait. A nagycsoportosok a településen a számukra kijelölt útvonalon kerékpártúrát is tehettek. A kisebbek a polgárőrök által korábban felújított KRESZ pályán gyakorolhatták a gyalogos közlekedést. Az udvaron felállított akadálypályán mindenki megmutathatta milyen ügyesen veszi az akadályokat. A heti program zárásaként az érdeklődők megtekintették az óvoda aulájában a gyermekek rajzaiból, barkácsolásaiból rendezett kiállítást, amelynek témáját szintén a biztonságos közlekedés adta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.