Bulvár

Taxist sodort el és taxival ütközött egy Fiat Szegeden

Taxist sodort el és taxival ütközött egy Fiat Szegeden

2014. január 10., péntek
Taxist sodort el és taxival ütközött egy Fiat Szegeden

Balesetet okozott, majd az őt feltartóztatni akaró sofőrt is elütötte egy piros színű, rendszám nélküli Fiat Punto sofőrje Szegeden - írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. január 10-én 18 óra 40 perc körüli időben Szegeden a Kossuth Lajos sugárút és a Rókusi körút kereszteződésében lévő körforgalomban egy piros színű, rendszám nélküli Fiat Punto típusú személygépkocsi ütközött egy taxival. A Fiat sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Egy taxis a Rókusi körúton lévő Tesco áruháznál megpróbálta feltartóztatni, azonban a Fiat elsodorta a férfit, majd tovább hajtott. A sofőr könnyebben sérült meg. A Szegedi Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétsége és testi sértés bűntette kísérlete gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, vagy bármilyen információval rendelkezik a Fiatról, illetve annak sofőrjéről, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.