Bulvár

Gyalogost gázoltak az Aradi Vértanúk terén - szemtanúkat keresnek

Gyalogost gázoltak az Aradi Vértanúk terén - szemtanúkat keresnek

2013. július 20., szombat
Gyalogost gázoltak az Aradi Vértanúk terén - szemtanúkat keresnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása ügyében kéri a lakosság segítségét - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló információk szerint július 14-én 11 óra körüli időben ismeretlen személy egy Opel típusú személyautóval haladt Szegeden az Aradi Vértanúk terén a Tisza Lajos körút felé, amikor a közlekedési jelzőlámpa piros jelzését figyelmen kívül hagyva behajtott a kereszteződésbe és elütötte a kijelölt gyalogátkelőhelyen szabályosan közlekedő gyalogost. A baleset során a sértett sérüléseket szenvedett. A gépjármű vezetője a helyszínről segítségnyújtás nélkül eltávozott. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik az említett balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi körút 16-22. számon vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/18-79-es és a 14-37-es mellékeken lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.