Bulvár

Közlekedésbiztonsági verseny indul családok részére

Közlekedésbiztonsági verseny indul családok részére

2013. április 18., csütörtök
Közlekedésbiztonsági verseny indul családok részére

Közlekedésbiztonsági versenyt szervez a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság olyan családod részére, akik kettő 6 és 18 év közötti gyermeket nevelnek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kiemelt feladatként kezeli a gyalogos, valamint a kerékpáros balesetek megelőzését. A közlekedők ezen rétege védtelenebb és kiszolgáltatottabb, ezért az őket érintő balesetek szinte mindig súlyos sérüléssel, nem ritkán halállal végződnek. A megelőzés érdekében figyelemfelhívó, biztonságos közlekedésre nevelő kampányt indítunk a Magyar Autóklubbal közösen a Rókusi Tesco parkolóban 2013. május 11-én. A rendezvény ügyességi versenynek ad otthont. A 9 órakor kezdődő "Közlekedik a Család" elnevezésű vetélkedőre olyan családok jelentkezhetnek, akik két 6-18 év közötti gyermeket nevelnek. A rendezvényen mind a felnőttek, mind a gyerekek KRESZ tesztet töltenek ki, majd a szülőknek egy ügyességi pályán kell feladatokat végrehajtaniuk személygépkocsival, míg a gyermekek szintén ügyességi feladatokat hajtanak végre kerékpárral. A legeredményesebb család megyénket képviseli a verseny országos döntőjén szeptemberben, a zsámbéki Driving Camp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai centrumban. Az országos verseny legkiemelkedőbb családjai magyarországi üdülést nyerhetnek, a fődíj pedig egy Skoda Rapid személygépkocsi. 11 órától kerül sor a hölgyek számára meghirdetett „Boszorkányok négy keréken” című versenyre. Ott az érdeklődők egy gyakorlati pályán hajtanak végre ügyességi feladatokat. Jelentkezni 2013. május 8-ig lehet a tanacsb@csongrad.police.hu e-mail címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.