Bulvár

Kiszombor és Tiszasziget vízkár-elhárítási tervei egyeztették

Kiszombor és Tiszasziget vízkár-elhárítási tervei egyeztették

2013. március 28., csütörtök
Kiszombor és Tiszasziget vízkár-elhárítási tervei egyeztették

A települések vízkár-elhárítási terveit egyeztették a Szegedi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen Ferenczi Ferenc, Tiszasziget polgármestere és Tenczerné Bajusz Ilona, Kiszombor közbiztonsági referense Sági Jánossal, az ATIVIZIG szegedi szakaszmérnökével.

A tervek mellékletét képezik a települések veszély-elhárítási terveinek, és úgy kell azokat összeállítani, hogy ár- és belvízi védekezés esetén olyanok számára is megadja a szükséges szakmai információkat, akik a településekről nem rendelkeznek helyismerettel. A szakaszmérnök a meglévő terveket megtekintve kisebb kiegészítésekre kérte a települések képviselőit. A veszély-elhárítási tervek mellé kerülő térképeken már fel fogják tüntetni a csatornák vízfolyásának irányát, kiemelik a bel- és külterületi csatornák kapcsolati pontjait, továbbá külön színnel fogják jelölni az önkormányzati, társulati, illetve állami kezelésben lévő csatornákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.