Bulvár

Büntetőeljárás sampon és tiltott kéjelgés miatt

Büntetőeljárás sampon és tiltott kéjelgés miatt

2013. március 12., kedd
Büntetőeljárás sampon és tiltott kéjelgés miatt

Egy flakon sampont próbált meg ellopni ruházata alatt a 18 éves szegedi férfi, valamint egy nőt is előállítottak tiltott kéjelgés miatt - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A Szegedi Rendőrkapitányság elfogott és szabálysértési őrizetbe vett egy kecskeméti lakost március 11-én. A nő a délutáni órákban Szegeden a Kálvária sugárút melletti járdaszakaszon integetett az arra haladóknak annak érdekében, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson számukra. A rendőrök igazoltatták a 25 éves nőt, aki elismerte tettét. Vele szemben tiltott kéjelgés miatt indult szabálysértési eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. Egy 18 éves szegedi lakost állítottak elő a rendőrök a Szegedi Rendőrkapitányságon tegnap a reggeli órákban. A férfi Szeged egyik bevásárlóközpontjában kísérelt meg ellopni egy literes sampont oly módon, hogy elrejtette azt ruházatába. A további vizsgálat során fény derült arra is, hogy korábban hasonló módszerrel szándékozott eltulajdonítani 32 darab szempillaspirált, de nem járt sikerrel. A Szegedi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfivel szemben - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.