Bulvár

Tűzgyújtási tilalom Csongrád megyében

Tűzgyújtási tilalom Csongrád megyében

2012. július 3., kedd
Tűzgyújtási tilalom Csongrád megyében

A szárazság miatt több megyében tűzgyújtási tilalmat rendeltek el, Csongrád megyében június 22-től van érvényben a tiltás - tájékoztatott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium sajtóközleményében.

A közleményt alább változtatás nélkül közöljük: A hirtelen nappali felmelegedés és a csapadékmentes, száraz időjárás miatt több megyében fokozott tűzveszély alakult ki, ezért az illetékes Kormányhivatalok az erdőkre, fásításokra, valamint az erdőterületek és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területre – átmeneti időre – az alábbi megyékben tűzgyújtási tilalmat rendeltek el: Bács-Kiskun megye területén 2012. június 20-ától, Csongrád megye területén 2012. június 22-étől, Jász-Nagykun-Szolnok megye területén 2012. június 25-étől. Zala megye (Zalaszántó, Balatongyörök, Gyenesdiás, Rezi, Vállus, Várvölgy, Vonyarcvashegy, Cserszegtomaj, Keszthely) területén 2012. július 3-ától. További információt

az alábbi linkre kattintva

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.