Bulvár

Gázrobbanás a Sóhordó utcában, egy halálos áldozat

Gázrobbanás a Sóhordó utcában, egy halálos áldozat

2012. július 23., hétfő
Gázrobbanás a Sóhordó utcában, egy halálos áldozat

Gázrobbanás történt Szegeden a Sóhordó utcában. A tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat, egy idős ember életét azonban már nem sikerült megmenteni - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Ma a reggeli órákban - eddig tisztázatlan körülmények között - gázrobbanás történt Szegeden a Sóhordó utca egyik magánlakásában. A helyszínre érkező tűzoltók a lángokat gyorsan megfékezték, azonban a ház tetőszerkezete súlyosan rongálódott. A tűzoltók a lakásban egy idős férfit találtak, akinek a kiérkező mentősök már nem tudták az életét megmenteni, a helyszínen meghalt. A robbanás miatt három embernek kellett a lakását elhagynia a szomszédos házakból. Ők nem sérültek. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. A Sóhordó, valamit a környező utcákat a rendőrség lezárta - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.