Teréz körúti robbanás: Ki akarták végezni a rendőröket (FRISSÍTVE)

2016. szeptember 25., vasárnap · 32 hozzászólás

Robbanás a Teréz körúton

A járőrök voltak a szombati budapesti, Teréz körúti robbantás célpontjai, “a rendőreimet ki akarták végezni” – jelentette be Papp Károly országos rendőrfőkapitány vasárnap, aki a robbantást az egész magyar rendőrség elleni támadásnak nevezte. Tovább »

Hortobágyi robbanás – Simicskó: nem történt mulasztás, vétség

2016. szeptember 14., szerda · Hozzászólok

A hortobágyi tűzszerészbaleset ügyében indított vizsgálatok semmilyen mulasztást, hibát, vétséget, elővigyázatlanságot nem állapítottak meg – jelentette be Simicskó István honvédelmi miniszter szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. Tovább »

Honvédelmi Minisztérium: magát nem azonosító utasszállítót követtek a Szegeden is hangrobbanást okozó Gripenek (FRISSÍTVE)

2016. július 30., szombat · 3 hozzászólás

vadaszgepek_hangrobbanas

Nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással egy Zürichből Hongkongba tartó utasszállító repülőgép szombaton délután, ezért a NATO Integrált Légivezetési Központ riasztotta a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit – tájékoztatta portálunkat a Honvédelmi Minisztérium sajtóosztálya.
Tovább »

Hortobágyi robbanás – Simicskó: hősi halottá nyilvánítják a négy tűzszerészt (FRISSÍTVE)

2016. július 1., péntek · 4 hozzászólás

Benkõ Tibor; Simicskó István

A hortobágyi volt bombalőtéren balesetben meghalt négy katonát hősi halottá nyilvánítják – mondta a honvédelmi miniszter péntek esti rendkívüli sajtótájékoztatón Budapesten. Simicskó István közlése szerint sérült társuk állapota súlyos, de nem életveszélyes.
Tovább »

Következő oldal »