Szentpétervári robbantás: terrorcselekménynek minősítette a szentpétervári metróban történt robbanást az orosz Nyomozó Bizottság (FRISSÜL)

2017. április 3., hétfő · Egy hozzászólás

szentpetervar_,metro_robbanas

Terrorcselekménynek minősítette a szentpétervári metróban hétfőn történt robbanást az orosz Nyomozó Bizottság (SZK), de más lehetséges verziókat is mérlegel. Tovább »

Teréz körúti robbanás: Ki akarták végezni a rendőröket (FRISSÍTVE)

2016. szeptember 25., vasárnap · 32 hozzászólás

Robbanás a Teréz körúton

A járőrök voltak a szombati budapesti, Teréz körúti robbantás célpontjai, “a rendőreimet ki akarták végezni” – jelentette be Papp Károly országos rendőrfőkapitány vasárnap, aki a robbantást az egész magyar rendőrség elleni támadásnak nevezte. Tovább »

Hortobágyi robbanás – Simicskó: nem történt mulasztás, vétség

2016. szeptember 14., szerda · Hozzászólok

A hortobágyi tűzszerészbaleset ügyében indított vizsgálatok semmilyen mulasztást, hibát, vétséget, elővigyázatlanságot nem állapítottak meg – jelentette be Simicskó István honvédelmi miniszter szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. Tovább »

Honvédelmi Minisztérium: magát nem azonosító utasszállítót követtek a Szegeden is hangrobbanást okozó Gripenek (FRISSÍTVE)

2016. július 30., szombat · 3 hozzászólás

vadaszgepek_hangrobbanas

Nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással egy Zürichből Hongkongba tartó utasszállító repülőgép szombaton délután, ezért a NATO Integrált Légivezetési Központ riasztotta a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit – tájékoztatta portálunkat a Honvédelmi Minisztérium sajtóosztálya.
Tovább »

Hortobágyi robbanás – Simicskó: hősi halottá nyilvánítják a négy tűzszerészt (FRISSÍTVE)

2016. július 1., péntek · 4 hozzászólás

Benkõ Tibor; Simicskó István

A hortobágyi volt bombalőtéren balesetben meghalt négy katonát hősi halottá nyilvánítják – mondta a honvédelmi miniszter péntek esti rendkívüli sajtótájékoztatón Budapesten. Simicskó István közlése szerint sérült társuk állapota súlyos, de nem életveszélyes.
Tovább »

Terrortámadás Brüsszelben: az Iszlám Állam ünnepel – több mint harminc halott és kétszáz sebesült + VIDEÓ

2016. március 22., kedd · 38 hozzászólás

brusszel_repuloter

A belga államügyészség közlése szerint terrortámadásokat követtek el kedd reggel Brüsszelben, a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren és a Maelbeek metróállomáson történt robbantásoknak legalább 34 halálos áldozatuk és több száz sebesültjük van, két magyar állampolgár is megsebesült. Brüsszel tömegközlekedése teljesen megbénult.
Tovább »

“Elég volt a terrorizmusból!” – gyertyagyújtásra várják a szegedieket a Brüsszeli körúton

2016. március 22., kedd · 11 hozzászólás

gyertya_mecses_gyasz_mindenszentek

Részvétnyilvánító gyertyagyújtásra hívja és várja Fidesz és a KDNP szegedi szervezete az európai biztonságot és szabadságot értéknek tartó szegedieket a Brüsszeli körút és Csongrádi sugárút sarkán március 23-án, szerdán 18 órára.
Tovább »

Robbanások egy máramarosszigeti szórakozóhelyen

2012. február 19., vasárnap · Hozzászólok

Feltehetően gázszivárgás okozta azt a két robbanást, amely – nem sokkal egymás után – vasárnap hajnalban, illetve reggel következett be az erdélyi Máramarossziget egyik éjszakai mulatóhelyén: az elsőben fiatal lányok szereztek súlyos sérüléseket, a második robbanásban a helyszínelést végző rendőrök, tűzoltók, és a gáz- és áramszolgáltató vállalat alkalmazottai sebesültek meg.
Tovább »

Második világháborús lövedék a pincében

2009. augusztus 17., hétfő · Hozzászólok

Második világháborús lövedéket találtak egy szegedi belvárosi ház pincéjében – közölte János Pál, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »