Bulvár

Vérüket adták a rendőrök

Vérüket adták a rendőrök

2012. február 23., csütörtök
Vérüket adták a rendőrök

Közel hatvan rendőr adta vérét február 22-én, a Szegedi Rendőrkapitányságon meghirdetett véradónapon - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Délelőtt 08 és 12 óra között a rendőrkapitányság épületét mintegy hetven önkéntes kereste fel, közülük 59-nek nyílt lehetősége vért adni, ezzel is segítve bajba jutott embertársaikon. Nem ez az első alkalom, hogy a Szegedi Vértranszfúziós Állomás a rendőrkapitányság épületébe települ ki – rendszeresen biztosít ugyanis lehetőséget arra, hogy a rendőrségi dolgozók helyben segíthessenek a ily módon a rászorulókon. Néhány nappal korábban, február 10-én a hódmezővásárhelyi rendőröknek nyílt hasonló formában alkalom véradásra a rendőrkapitányságon. Akkor 22-en adták vérüket e nemes cél érdekében - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.