Bulvár

Az Idősek Klubjába tört be két fiatal

Az Idősek Klubjába tört be két fiatal

2012. február 28., kedd
Az Idősek Klubjába tört be két fiatal

A csongrádi Idősek Klubjába tört be két fiatal a hétvégén. Élelmiszert, kávépénzt, műszaki cikkeket és az idősek fehérneműjét lopták el.

Hétfőn reggel érkezett bejelentés a Csongrádi Rendőrkapitányságra arról, hogy ismeretlenek betörtek a helyi Idősek Klubjába. A hivatlan vendégek felforgatták az épületet. Az ott talált élelmiszerek, édességek és műszaki cikkek mellett magukhoz vették az idősek által összegyűjtött kávépénzt is, valamint néhány csomag női fehérneműt. Az elkövetők a mellékhelyiséget is használták, de vélhetően sietősen távoztak, mert a WC-t le sem húzták maguk után. A csongrádi nyomozók a helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként eljutottak két helybeli fiatalemberhez (17 és 19 évesek), akik kihallgatásuk során részletes beismerő vallomást tettek. A nyomozók megtalálták náluk a lopott értékeket is az élelmiszer és a kávépénz kivételével. Ellenük lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.