Bulvár

Volt zsákjában minden jó, csak épp fizetni felejtett el

Volt zsákjában minden jó, csak épp fizetni felejtett el

2011. november 25., péntek
Volt zsákjában minden jó, csak épp fizetni felejtett el

Az áruvédelmi kapu buktatta le azt a szegedi lakost, aki táskájában akart kicsempészni holmikat - tájékoztatott Jászai Linda hadnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Volt zsákjában minden jó: csíkos sapka, szempillaspirál, bizsu nyaklánc és fülbevaló is annak az 50 éves szegedi lakosnak, aki tegnap fizetés nélkül akart távozni Szeged egyik hipermarketéből. A nő néhány élelmiszert is a kosarába tett, amit a pénztárnál kifizetett, azonban a többi áru a táskája mélyén lapult. Az áruházból való távozásakor az áruvédelmi kapu bejelzett, így a biztonsági őröknek előadta az eltulajdonítani kívánt termékeket. A kiérkező rendőrök előállították az asszonyt, aki kihallgatása során elmondta, hogy nagyon sajnálja tettét, de néha érez ilyen jellegű késztetést, hogy elemeljen ezt-azt. A Szegedi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a nővel szemben - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.