Bulvár

Rablás és garázdaság Vásárhelyen

Rablás és garázdaság Vásárhelyen

2011. november 14., hétfő
Rablás és garázdaság Vásárhelyen

Rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy 19 éves hódmezővásárhelyi férfit, aki vasárnap hajnalban besurrant egy hódmezővásárhelyi házba - tájékoztat a a CSMRFK Sajtószolgálata.

Cigiért, mobilért, ékszerekért tört be

A férfi a Hattyas utca egyik családi házába surrant be, ahol cigarettát, mobiltelefont és ékszereket vett magához. Miközben az egyik szobában kutatott, az ott lakó tetten érte és kérdőre vonta. Ekkor a fiatalember ellökte a sértettet, majd menekülőre fogta. A bejelentést követően a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit elő is állítottak. A gyanúsított ellen jelenleg is több büntetőeljárás folyik, főként vagyon elleni bűncselekmények miatt, ezért a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Részegen vandálkodott

Szombaton este lakossági bejelentés alapján intézkedtek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei egy 25 éves fiatalemberrel szemben, aki erősen ittas állapotban többször lemaradt a vele együtt lévő társaságtól, majd a dr. Nagy György utcán két garázsajtóba is belerúgott. Ellene garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, tettéért akár két év szabadságvesztést is kaphat.

Időseken segítettek a rendőrök

Vasárnap a mentők és a szomszédok jelzése alapján három magánlakásban is segítséget nyújtottak idős embereknek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei. A lakásokba a mentők és a szomszédok nem tudtak bejutni, azonban ott olyan idős emberek voltak, akik segítségre szorultak. A rendőrök kerítésen átmászva, vagy a lakásajtót betörve bejutottak a lakásokba, ahol valóban olyan idős emberek voltak, akik azonnali orvosi segítségre szorultak. A mentők ezután mindhárom embert kórházba vitték - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.