Bulvár

Műszaki állapotfelmérés ingyenesen

Műszaki állapotfelmérés ingyenesen

2011. június 22., szerda
Műszaki állapotfelmérés ingyenesen

Közlekedésbiztonsági Nyílt Napot rendez a felügyelőség

Ingyenesen ellenőrzi a gépkocsik műszaki állapotát a Csongrád Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége szombaton. A Közlekedésbiztonsági nyílt nap keretében az átvizsgálás mellett az autók nyári felkészítésével kapcsolatban is hasznos információkkal látják el az érdeklődőket.

Kevés dolog ronthatja el jobban a család jól megérdemelt pihenését, mint az, ha az autó a lakóhelytől távol, ismeretlen helyen meghibásodik, vagy ha azonnali szervizre van szükség. Fontos, hogy az indulás előtt az autótulajdonos gondosan ellenőriztesse gépjárműve műszaki állapotát és elvégeztesse a legszükségesebb javításokat. A baj elkerülése érdekében Közlekedésbiztonsági Nyílt Napot rendez szombaton a Csongrád Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége a Kereskedő köz 3-5. szám alatti telephelyén. A nyílt nap keretében a hatósági ellenőrzéseknél használt berendezésekkel ingyenesen vizsgálja meg a felügyelőség azokat a gépjárműveket, amelyek tulajdonosai tudni szeretnék: nyaralásra kész műszaki állapotban van-e a járművük. Az általános felülvizsgálat érinti a futóművek, a fékek és a világítás ellenőrzését. A szakemberek hasznos tanácsokkal látják el az autósokat a tetőcsomagtartó, tetőboksz használatáról, a poggyász elhelyezésről vagy például az ablakmosó rendszer és a légkondicionáló berendezés út előtti felkészítéséről is. A felügyelőség munkatársai ugyanekkor tájékoztatást adnak a járművek átalakíthatóságáról is, ezen belül az optikai és műszaki tuningról, a Xenon lámpák használatáról, és hasonló technikai kérdésekről. Az akció alkalmával az átalakított járműveket tulajdonosaik következmény nélkül bemutathatják. A Közlekedésbiztonsági Nyílt Napra 2011. június 25-én 8 órától 12 óráig várják az autósokat Szegeden, a Kereskedő köz 3-5. szám alatt. Az ingyenes járművizsgálat után, megfelelő műszaki állapot esetén - vizsgadíj befizetése mellett - a műszaki vizsga azonnali lehetősége is biztosított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.