Sport

Hat szegedi csapatnak szurkolhatunk a hétvégén

Hat szegedi csapatnak szurkolhatunk a hétvégén

A kilátogatókat meglepetés fogással és desszerttel fogadja a Séfek séfe győztese

Kovács György
2024. január 4., csütörtök
Hat szegedi csapatnak szurkolhatunk a hétvégén

Közel másfél millió forint összdíjazású kispályás labdarúgótornát rendeznek a hétvégén Mórahalmon, ahol öt szegedi csapatnak is drukkolhatunk. Mi több, a döntő előtt hatodikként a Szeged Öregfiúk csapatának gálameccsén is. A kilátogatókat pedig meglepetés fogással és desszerttel fogadja a Séfek séfe győztese.

 

 

Az eseményt a Móradombi Sportcsarnokban tartják. A csoportküzdelmeket szombaton 9 órától rendezik meg, ahol 4 csoportra osztva 16 csapat méretteti meg magát. A szervezők menetrendje alapján három óránként bonyolítanak le egy-egy négyes meccset. Az egyenes kieséses szakasz vasárnap 10 órától folytatódik majd a negyeddöntőkkel. Az első elődöntőt 14, a másikat 15 órától rendezik meg. 

16 órától gálamérkőzésen a Szeged Öregfiúk az Újpest Öregfiúk ellen lép pályára.

A Mórahalom Városi Önkormányzat oldalán ki is hirdették a keretet: a szegedieket erősíti majd többek mellett Tombácz Róbert, Makra Zsolt, Völgyi Dániel, Laczkó Zsolt, Szabics Imre, Tóth Attila, Koncz Zsolt, Bány Tamás, Magyar György és Hadár Attila, míg a technikai vezető Kurai László lesz. Az újpestiek keretében ott van Véber György, Bácsi Sándor, Szlezák Zoltán, Kabát Péter, Kovács Zoltán, Fehér Csaba, Tamási Zoltán, Urbán Flórián és Madarász János, de a lilákkal tart majd Mórahalomra a zenész Marics Péter is.

Meglepetés fogással és desszerttel fogadja majd az érdeklődő kilátogatókat az ásotthalmi Zörgő János is, aki 2023-ban megnyerte a TV2 Séfek séfe műsorát. A szervezők pedig értékes tombolanyereményeket sorsolnak ki az izgalom további fokozása érdekében.

A Clean Star Complex Kft. Pro Ligán rendeznek mérkőzést a harmadik helyért is, ahol 100 ezer forint készpénz és 50 ezer forint értékű ajándékutalvány lesz a tét. A döntő 18 órakor kezdődik, amelynek győztese 750 ezer forint készpénzzel lesz gazdagabb, míg az ezüstérmes 300 ezer forint készpénzt és 150 ezer forint értékű ajándékutalványt kap.

A Clean Star Complex Kft. Pro Liga csoportjai:

1. csoport: Temes FC (Csólyospálos), Rend-Mobil Kft. (Kistelek), Happy Boys-Botlik Bt. (Újhartyán), Brigád (Szeged).
2. csoport: Kalmi Trafik (Kistelek), PFF-Szántó (Szolnok), Királyhalom (Vajdaság), Szűts Dent (Szeged).
3. csoport: FC Simonyifalva (Partium), Kész Group (Szeged), Papp Kft.-Mezőhegyes, Deszk SC.
4. csoport: Szőreg, National Iron Team (Szigetszentmiklós), Dorozsma SK, Varga Csárda MVSE.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.