Sport

Alekszandar Sztevanovics: végre kontrolláltuk az egész mérkőzést

Alekszandar Sztevanovics: végre kontrolláltuk az egész mérkőzést

2023. november 6., hétfő
Alekszandar Sztevanovics: végre kontrolláltuk az egész mérkőzést

Ezzel a győzelmével a Szeged a tabella ötödik helyén tartózkodik, a maga 23 pontjával. Egy egységgel áll a Vasas a szegediek előtt, a feljutást érő második pozícióban a Nyíregyháza pedig 8 ponttal előzi a Szeged-Csanádot.

A következő fordulóban a kiesőhelyen álló Siófokhoz utazik Sztevanovics legénysége, mondhatni kötelező a győzelem. A tréner elégedetten nyilatkozott a Budafok legyőzését követően:

Hosszú idő után végre kontrolláltuk az egész mérkőzést. Tudtuk, hogy a Budafok kontrákra rendezkedik be, és ezekből indulva próbál megbüntetni minket. A saját játékunkat játszva számos helyzetet kialakítottunk, igaz, ezek nagy részét kihagytuk. A befejezéseknél talán túlságosan idegesek voltunk. Sajnos csak egy gólt szereztünk, pedig többet érdemeltünk volna. Köszönöm a szurkolóknak, hogy végig velünk voltak. Nagyon fontos győzelmet és három pontot szereztünk ma.

A 2023/24-es bajnoki kiírás eddigi 14 meccséből a vasárnapi volt az ötödik győzelem, és mindössze egy vereség áll a csapat neve mellett. Döntetlen viszont már ennél sokkal több van: szám szerint nyolc.

Egy hárommeccses döntetlen-szériának tudott véget vetni a Szeged a hétvégén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.