Sport

Alekszandar Sztevanovics: ilyen a futball, ha nem rúgsz gólt, nem nyerhetsz

Alekszandar Sztevanovics: ilyen a futball, ha nem rúgsz gólt, nem nyerhetsz

A kevés rúgott gól a sokadik döntetlent eredményezi

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 13., hétfő
Alekszandar Sztevanovics: ilyen a futball, ha nem rúgsz gólt, nem nyerhetsz

Az NB II. 15. fordulójának vasárnapi játéknapján Siófokon vendégszerepelt a Szeged-Csanád GA, amely 80 percet emberelőnyben játszva sem tudta megverni a kiesés elől menekülő ellenfelét.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

Mondhatni elvárható volt a győzelem a szegedi csapattól, amely komolyabb álmokat dédelget, mint a siófoki együttes. Azonban a támadójáték ismét hagyott kívánni valót maga után, és ezúttal a gólszerzés sem sikerült.

Ez volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia szezonbeli kilencedik döntetlene.

Alekszandar Sztevanovics vezetőedző tudja, hogy minőségben nem nyújtottak eleget a gólszerzéshez.

Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk... Megpróbáltuk a széleken feltörni az ellenfél mély védekezését, de sajnos a befejezéseknél hiányzott a koncentráció. Korábban az ilyen mérkőzéseken gyakran megbüntetett minket az ellenfél; szerencsések vagyunk, hogy ez most nem így történt. Hiszem, hogy a játékosok többet érdemeltek volna, de ilyen a futball: ha nem rúgsz gólt, nem nyerhetsz. A gólszerzéshez minőség kell, ez ma hiányzott a játékunkból.

Jelenleg az ötödik helyen áll a Tisza-parti csapat, négy pontra a negyedik Kozármislenyhez képest. A feljutást jelentő második pozícióban a Nyíregyháza foglal helyet, tíz ponttal többet gyűjtve, mint a Szeged.

A héten válogatott szünet következik, tehát legközelebb november 26-án, vasárnap játszik a szegedi csapat, a Mosonmagyaróvár vendégeként.

Borítókép: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.