Sport

Szegediek voltak a legjobbak a Volán Egyesülés Focitornáján

Szegediek voltak a legjobbak a Volán Egyesülés Focitornáján

2017. október 17., kedd
Szegediek voltak a legjobbak a Volán Egyesülés Focitornáján

A DAKK Szeged csapata nyerte a Budapesten megrendezett IV. Volán Egyesülés Focitornát.

Negyedik alkalommal rendezték meg a Volás Egyesülés Focitornát: a Budapesten, az Ikarus-pályán lebonyolított tornán a "Volánosok" közül a DAKK Szeged bizonyult a legjobbnak, miután a döntőben a Volánbusz ellen a büntetőpárbajt megnyerték a Tisza-partiak - ráadásul egy különdíjjal is hazatérhettek a szegediek, hiszen a legjobb kapusnak Kocsispéter Alexet válaszották. Mint azt portálunknak

Mészáros Sándor

, a DAKK kommunikációs vezetője elmondta, a vállalat szegedi egysége számos sportrendezvényen képviseli a társaságot, az utóbbi években pedig futballban különösen eredményesen szerepelt az együttes, az idén szerzett aranyérem mellett az elmúlt években is jónéhány alkalommal ezüst- és bronzérmekkel gyarapították a trófeakollekciót. - Szaknyelven vett összeszokottságról nem beszélhetünk, azonban a csapat tagjai vallják, hogy legnagyobb erényük a barátság, az alázat és a sport szeretete. Komoly felkészülés, tréning nincs a tornák előtt, ahogyan játékosaink mondják: „Csak összeállunk és játsszuk ezt a csodás játékot, megfelelően képviselve a Társaságunk! - válaszolta érdeklődésünkre. A sikerben annak is nagy szerepe volt, hogy minden csapattag játszott korábban valamilyen osztályban, néhányan pedig jelenleg is aktívak a Csongrád megyei III. osztályban. A DAKK roppant büszke a labdarúgók, valamint más sportolók által elért sikerekre.

https://www.youtube.com/watch?v=SCan0IErHdc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.