Sport

Tenisz: hullottak a csillagok a római tenisztornán + FOTÓK

Tenisz: hullottak a csillagok a római tenisztornán + FOTÓK

2017. május 22., hétfő
Tenisz: hullottak a csillagok a római tenisztornán + FOTÓK
romaitenisz3

Nagy meglepetéseket hozott az idei ATP1000-es római tenisztorna, a fináléban Alexander Zverev Novak Djokovicot múlta felül. A nőknél Elina Svitolina nyerte meg a versenyt.

Az idei római tenisztorna (ATP1000) a nagy nevek bukását hozta a férfiaknál. Rafael Nadal a versenyt megelőző héten megnyert madridi torna után ezúttal a nyolcaddöntőben búcsúzott, ez volt a spanyol első veresége ebben a szezonban salakon. A döntőben Novak Djokovic és a németek reménysége Alexander Zverev csapott össze, a döntőben a fiatal német teniszcsillag két szettben 6:4 6:3-ra verte a szerb teniszezőt. Idő előtt búcsúzott a nőknél egyesben Babos Tímea, míg párosban Andrea Hlavackovával az oldalán a negyeddöntőig menetelve kapott ki az orosz Makarova-Venina párostól három szettben 3:6 7:6 8:10-re. A női egyéni versenyt az ukrán Elina Svitolina, a férfiak páros versenyét a francia Herbert-Mahut páros nyerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.