Tenisz: jól indult a Hajnal Tenisz versenyzőinek éve

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

drahota_szabo_dorka08_gs

Remek eredményekkel indították az évet a Hajnal Tenisz iskola sportolói, Drahota-Szabó Dorka egyéniben és párosban ért el szép eredményeket, de a fiatalok is odatették magukat a Play and Stay versenyeken. Tovább »

Utolsó szerva! – Ledózeroltathatja a város a teniszpályát a Ligetben (FRISSÍTVE)

2017. március 6., hétfő · 41 hozzászólás

labdahaz_teniszpalya04_gs

A bíróság szerint nem elbirtokolható a teniszpálya területe. Az ítélet jogerős, hamarosan a földdel tehetik egyenlővé a két világháború között épült sportlétesítményt. Tovább »

Tenisz: bravúros magyar továbbjutás a Davis Kupában

2017. február 5., vasárnap · Hozzászólok

tenisz_gellert10_gs

Fucsovics Márton négyszettes csatában, bravúrral legyőzte Martin Klizant a Szlovákia-Magyarország tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában zajló párharc vasárnapi első egyes mérkőzésén Pozsonyban, ezzel a magyarok 3-1-es behozhatatlan előnyre tettek Tovább »

Tenisz: visszatért Roger Federer – a szegedi sportolókat is megörvendeztette újabb sikerével

2017. február 1., szerda · Hozzászólok

roger_federer_europress

Tizennyolcadik Grand Slam győzelmét aratta a hétvégén a svájci klasszis, Roger Federer. A rutinos játékos térdsérülése miatt féléves kihagyás után tért vissza, és az egyik legnagyobb ellenfele, Rafael Nadal ellen megnyerte az év első Grand Slam torna döntőjét. Federer sikerétől felrobbant a sportvilág: a szegedi sportolók is örömmel fogadták sikerét, akiket kedvencük győzelme után kérdeztünk. Tovább »

“A tenisz az életre tanít” – Hajnal Istvánnal, a Sportmánia Egyesület edzőjével beszélgettünk

2016. december 6., kedd · Egy hozzászólás

hajnal_istvan_tenisz005kf

Hajnal István tizenkét évvel ezelőtt indította el saját tenisziskolját, két éve pedig megalapította a Sportmánia Egyesületet. Az elmúlt bő egy évtizedben tizenhárom magyar válogatott játékost nevelt ki, versenyzői pedig 57 országos és 77 vidék bajnoki címet szereztek. Edzői filozófiája vele együtt változott az évek alatt, szerinte nincs két egyforma versenyző és fontosnak tartja, hogy a pályán kívüli életre is nevelje tanítványait. A Sportmánia Egyesület vezetőjével és edzőjével, Hajnal Istvánnal beszélgettünk a klub múltjáról, jelenéről, sikereiről és a sportágról. Tovább »

Következő oldal »