Tenisz: továbbra is száz százalékos az Agroázis Sportmánia-SZVTK a másodosztályban

2017. május 24., szerda · Egy hozzászólás

tenisz22_gs

Az elmúlt hétvégén folytatódtak a másodosztályú küzdelmek a férfi tenisz csapatbajnokságban, ahol az Agroázis Sportmánia-SZVTK szombaton a Metro RSC, vasárnap a Fővárosi Vízművek csapata ellen diadalmaskodott egyaránt idegenben. Tovább »

Tenisz: győzelmekkel kezdte a másodosztályú küzdelmeket az Agroázis Sportmánia-SZVTK + FOTÓK

2017. május 16., kedd · Hozzászólok

tenisz18_gs

Két győzelemmel kezdte az Agroázis Sportmánia-SZVTK férfi teniszcsapata a másodosztályú küzdelmeket a tenisz csapatbajnokságban. Vasárnap a kiskunfélegyházi csapat látogatott Szegedre és távozott vereséggel. Tovább »

Tenisz: jól indult a Hajnal Tenisz versenyzőinek éve

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

drahota_szabo_dorka08_gs

Remek eredményekkel indították az évet a Hajnal Tenisz iskola sportolói, Drahota-Szabó Dorka egyéniben és párosban ért el szép eredményeket, de a fiatalok is odatették magukat a Play and Stay versenyeken. Tovább »

Utolsó szerva! – Ledózeroltathatja a város a teniszpályát a Ligetben (FRISSÍTVE)

2017. március 6., hétfő · 41 hozzászólás

labdahaz_teniszpalya04_gs

A bíróság szerint nem elbirtokolható a teniszpálya területe. Az ítélet jogerős, hamarosan a földdel tehetik egyenlővé a két világháború között épült sportlétesítményt. Tovább »

Tenisz: bravúros magyar továbbjutás a Davis Kupában

2017. február 5., vasárnap · Hozzászólok

tenisz_gellert10_gs

Fucsovics Márton négyszettes csatában, bravúrral legyőzte Martin Klizant a Szlovákia-Magyarország tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában zajló párharc vasárnapi első egyes mérkőzésén Pozsonyban, ezzel a magyarok 3-1-es behozhatatlan előnyre tettek Tovább »

Tenisz: visszatért Roger Federer – a szegedi sportolókat is megörvendeztette újabb sikerével

2017. február 1., szerda · Hozzászólok

roger_federer_europress

Tizennyolcadik Grand Slam győzelmét aratta a hétvégén a svájci klasszis, Roger Federer. A rutinos játékos térdsérülése miatt féléves kihagyás után tért vissza, és az egyik legnagyobb ellenfele, Rafael Nadal ellen megnyerte az év első Grand Slam torna döntőjét. Federer sikerétől felrobbant a sportvilág: a szegedi sportolók is örömmel fogadták sikerét, akiket kedvencük győzelme után kérdeztünk. Tovább »

Következő oldal »