Sport

Szombaton rendezik a Danone Focikupa szegedi fordulóját

Szombaton rendezik a Danone Focikupa szegedi fordulóját

2016. május 6., péntek
Szombaton rendezik a Danone Focikupa szegedi fordulóját
szs_labdarugas_futball_foci

2016-ban állami gondoskodásban élő, 10-12 éves gyerekek képviselhetik Magyarországot a 32 ország részvételével zajló Danone Focikupa a Gyermekekért (Danone Nations Cup, DNC) rendezvényen, a világ legnagyobb 10-12 éves gyerekeknek szóló futball tornáján.

A budapesti, majd a párizsi döntőbe jutásért ezen a hétvégén a Szeged és környéki gyermekek focicsapatai mérkőznek meg egymással a Hunyadi téri Dózsa sporttelepen, szombaton 10 és 14 óra között. A focikupa mellett egész nap sport- és egészségnapot is rendeznek, így az ügyességi játékok során mindenki megmutathatja tehetségét a dekázó versenyen és a labda szlalomozáson, valamint, az egészségsátorban a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége szervezésében testtömegindex méréssel, táplálkozási tanácsokkal, izgalmas kvízekkel, a legkisebbeket rajzversennyel várják a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.