Sport

Labdarúgás: két csatárral kezd a magyar válogatott Görögországban

Labdarúgás: két csatárral kezd a magyar válogatott Görögországban

2015. október 11., vasárnap
Labdarúgás: két csatárral kezd a magyar válogatott Görögországban
Gera Zoltán

Németh Krisztián és a csütörtökön Feröer-szigetek ellen kétszer eredményes Böde Dániel révén két csatár is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, amely 18 órától Görögországgal küzd meg utolsó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésén.

Bernd Storck

szövetségi kapitány a jobb szélen ezúttal a Lech Poznanban légióskodó

Lovrencsics Gergőnek

szavazott bizalmat. A mérkőzésnek a hazaiak számára nincs tétje, mert mindenképpen a sereghajtó pozícióban zárják a csoportot, ugyanakkor ha a magyarok több pontot szereznek Pireuszban, mint a románok Feröer-szigeteken, akkor megszerzik a második, biztos részvételt jelentő helyet, s így 1972 után jövőre ismét szerepelnének a kontinensviadalon. A találkozót a horvát

Ivan Bebek

vezeti majd.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:

Király Gábor - Fiola Attila, Juhász Roland, Kádár Tamás, Leandro de Almeida - Lovrencsics Gergő, Gera Zoltán, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs - Németh Krisztián, Böde Dániel.

Németh Krisztiánnal és Böde Dániellel a kezdőben áll fel a magyar válogatott Görögországban - részletekért KLIKK: http://szegedma.hu/?p=579270

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.