Sport

Labdarúgás: a Feröer-szigetek ellen kezd és zár a magyar válogatott a vb-selejtezőkön

Labdarúgás: a Feröer-szigetek ellen kezd és zár a magyar válogatott a vb-selejtezőkön

2015. július 26., vasárnap
Labdarúgás: a Feröer-szigetek ellen kezd és zár a magyar válogatott a vb-selejtezőkön
Bernd Storck bemutatkozó sajtótájékoztatója

A magyar labdarúgó-válogatott a Feröer-szigetek ellen kezdi és zárja a 2018-as, oroszországi világbajnokság selejtezősorozatát.

A magyar szövetség honlapjának vasárnapi beszámolója szerint a szombati, szentpétervári sorsolás után hamar elkészült a hatcsapatos csoport menetrendje; ez alapján 2016. szeptember 6-án Feröer-szigeteken kezd a nemzeti együttes és 2017. október 10-én fejezi be a sorozatot szintén a szigetországiak ellen. A magyarok első hazai mérkőzésüket Svájc ellen vívják jövő október 7-én, a csoport favoritjának tartott Portugáliával pedig 2017. március 25-én találkoznak idegenben és 2017. szeptember 3-án hazai pályán.

A magyar labdarúgó-válogatott menetrendje a 2018-as vb selejtezősorozatában:

2016:

szeptember 6.: Feröer-szigetek - Magyarország október 7.: Magyarország-Svájc október 10.: Lettország-Magyarország november 13.: Magyarország-Andorra

2017:

március 25.: Portugália-Magyarország június 9.: Andorra-Magyarország augusztus 31.: Magyarország-Lettország szeptember 3.: Magyarország-Portugália október 7.: Svájc-Magyarország október 10.: Magyarország - Feröer-szigetek A kilenc csoport győztese jut ki a vb-re, a nyolc legjobb csoportmásodik pedig pótselejtezőt játszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.