Sport

Futsal: kulcsfontosságú meccs vár az EHÖK SE-re Nyíradonyban

Futsal: kulcsfontosságú meccs vár az EHÖK SE-re Nyíradonyban

2015. május 24., vasárnap
Futsal: kulcsfontosságú meccs vár az EHÖK SE-re Nyíradonyban
szte_ehok-nyirgyulaj16kf

A hétfői vereséget követően Pünkösd második napján folytatja szereplését a férfi futsal NB II-es rájátszásban az SZTE EHÖK SE. Cserenkó Szabolcs együttese a Nyírgyulaj otthonában elérheti a biztosan osztályozót érő második helyet, ellenkező esetben viszont nehéz helyzetbe kerülhet.

Hétfőn

háromgólos győzelmet

aratott a Göcsej a szegediek otthonában, így a zalaegerszegi klub a rájátszás tabellájának élére ugrott, és mivel már csak hazai meccsei vannak hátra, így lépéselőnyből is várhatja az utolsó két fordulót. Az SZTE EHÖK SE-nek innentől bravúrra lesz szüksége, hogy a biztos feljutást jelentő első helyen végezzen, ugyanakkor egy újabb, Nyírgyulaj elleni győzelem már azt jelentené, hogy egy osztályozó mérkőzést biztosan játszhat az NB I kilencedik helyezettjével. Egy újabb győzelem, hiszen a rájátszás első fordulójában

4-2-re verték hétfői ellenfelüket

Bullás Imréék

, az pedig látszik, hogy a hátralévő két idegenbeli mérkőzés közül ez lehet a kulcsmeccs az egyetemisták számára: a Göcsej otthonában valószínűleg nehezebb lesz nyerni, mint esetleg a Nyírgyulaj vendégeként.

Online

Hétfőn 18 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Nyírgyulaj KSE - SZTE EHÖK SE NB II-es futsal bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

„Úgy gondolom, a fejekben sikerült rendet rakni, bár látta mindenki, hogy ez a Göcsej jobb csapat, mint mi. Eredmény centrikus játékra törekszünk majd, lényeg, hogy nem szabad kikapnunk. Győzni szeretnénk, ezt a csapatot már egyszer sikerült megvernünk, ismerjük az erősségeiket és gyengéiket. A szegedi meccsen is volt egy olyan periódus, amikor többet is tehettünk volna közé, így győzelmi esélyeink lehetnek hétfőn is. A második helyet szeretnénk elcsípni” - mondta el portálunknak

Cserenkó Szabolcs

, az SZTE EHÖK SE vezetőedzője. Amennyiben sikerülne nyerni a nyírbátori sportcsarnokban, akkor már 6 pontjával biztos másodikként várhatná az utolsó, Göcsej elleni idegenbeli meccset az EHÖK SE. Cserenkó Szabolcs valószínűleg számíthat

Tóth Attila

és

Deák Donát

játékra,

Igor Bilic

sérülése azonban nem jött rendbe,

Dalibor Crkvenjakov

pedig szereplése pedig munkahelyi elfoglaltsága miatt kérdőjeles hétfőn este. A Nyírgyulaj az előző fordulóban pihent, míg a második fordulóban hiába vezetett 5 perc után 2-0-ra, majd később 3-2-re is a Göcsej ellen, végül 3-3-s döntetlent játszott zalai ellenfelével, így két kör után egy ponttal áll a rájátszásban: a keleti bajnok számára tehát ez lehet az utolsó esély, hogy életben tartsa feljutási reményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.