Sport

Labdarúgás: Szegeden is rendeznek selejtezőt a Forever Cup döntőjéért

Labdarúgás: Szegeden is rendeznek selejtezőt a Forever Cup döntőjéért

2015. április 1., szerda
Labdarúgás: Szegeden is rendeznek selejtezőt a Forever Cup döntőjéért
szs_labdarugas_foci

Április 18-án kispályás labdarúgó tornát rendeznek az újszegedi Kisstadionban. A résztvevők adományait a Szegedi Máltai Játszóház részére ajánlják fel.

A mérkőzések csapatonként 5+1-es létszámmal zajlanak, 12 perces félidőkkel. A torna első két helyezettje részt vehet a Forever Cup országos döntőjében, amelyet május 23-án rendeznek Budapesten. A bronzérmes a Vigaszág döntőbe jut. A kupa fődíja egy háromnapos út Amszterdamba, a csapat minden tagjának, amely tartalmazza a szállást, az útiköltséget az és belépőt az Ajax Amsterdam egy mérkőzésére. Az esemény Szeged amatőr futball életében meghatározó, ehhez hasonló bajnokságot magas értékű díjazással még nem hoztak le Budapestről városunkba. A kupa nem csak az amatőr focistáknak kedvez, az érdeklődök kipróbálhatják a Teqball-t, próbára tehetik lövőerejüket a sebességmérő kapuval. A jelentkezési díj együttesenként 10 ezer forint és egy gyermekjáték. A csapatok által felajánlott adományokkal a Forever Cup csapata gyermekeket kíván segíteni. Szegeden a játékokat a Szegedi Máltai Játszóház részére ajánlják fel. Bővebb információ a tornáról az

ilovesport.hu oldalon

olvasható!

Kispályás labdarúgó tornát rendeznek Szegeden - tét az országos döntőbe jutás! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=523528

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.