Sport

„Jó szomszédok a közös jövőért”

„Jó szomszédok a közös jövőért”

2014. szeptember 1., hétfő
„Jó szomszédok a közös jövőért”
interpingpong2_zaro

A Nyílt Nap, az Európai Unió által támogatott, IPA Magyarország-Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló „InterPingpong2” c. projekt záró rendezvénye volt.

Az Interpingpong projekt első felvonása még 2012. január elsején indult és a folytatásként meghirdetett Interpingpon2 projekt zárására került sor 2014. augusztus 28-án, Szegeden, az ATSK Asztalitenisz Teremben egy egész napos program keretében. A megnyitót követően a zentai és a szegedi utánpótlás versenyzők játszottak bemutató mérkőzést, majd a kezdő gyerekek, illetve a szabadidős csoport mutatkozott be. A nap végére maradt a klub NBI-es csapatának bemutató mérkőzése a Szentesi Kinizsi csapata ellen. A mérkőzés előtt, a projekt menedzsere,

Márki Ernő

foglalta össze az elmúlt 32 hónap eseményeit, eredményeit, kiemelve, hogy a klub életében kiemelt jelentőséggel bírt a projekt megvalósítása szakmailag, a határon átnyúló sportkapcsolatok kialakításában, és az egyesület stabil működésének biztosításában egyaránt. A 32 hónap során 35 közös programot, 24 közös edzést szerveztünk. A programokban a versenyzőkön kívül részt vettek a diákok, a szabadidős pingpongosok és a fogyatékkal élők is. Bővült az egyesületek infrastruktúrája új eszközökkel, amelyek a későbbiekben is segíteni fogják a két klub működését. A projekt zárásával nem szakad meg a kapcsolat a zentai klubbal, továbbra is tervezünk közös edzéseket, programokat, és keressük az újabb projekt keretében történő együttműködés lehetőségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.