Sport

Megye I-es tippbajnok: Pluhár Gábor 13 pontos

Megye I-es tippbajnok: Pluhár Gábor 13 pontos

2014. május 29., csütörtök
Megye I-es tippbajnok: Pluhár Gábor 13 pontos
tisza_volan_szvse13_gs

Tippbajnok játékunkban a Szegedi VSE kapusa, Pluhár Gábor tippelt a 27. fordulóra, 13 pontja az ötödik helyre repítette.

A vasutasok hálóőre kiválóan érzett rá a HFC és az Algyő idegenbeli sikerére, ugyanakkor a Mórahalom sándorfalvi bukása őt is váratlanul érte. Csapata UTC elleni fellépésére döntetlent jósolt, ugyanakkor ezzel is mellélőtt - az elhalasztott mérkőzésen meglepetésre a SZVSE aratott diadalt dobogós riválisa felett.

Pluhár Gábor

e tévedés miatt aligha szomorú, különösen úgy, hogy a győzelemhez a kapus kiváló védései is nagyban hozzájárultak. A Tippbajnok versenyt mindemellett továbbra is a mórahalmi

Czirják Tamás

vezeti 20 ponttal. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Pluhár Gábor tippjei a 27. fordulóra – és az eredmények:

Csongrád TSE – Csanádpalota FC

2-2

– végeredmény: 0-3; – kapott pont: 0 Tisza Volán SC – Szentesi Kinizsi TE

5-0

– végeredmény: 9-0; – kapott pont: 3 Tápé ESK – HFC

1-3

– végeredmény: 0-3; – kapott pont: 3 Makói FC – Kisteleki TE

4-0

– végeredmény: 6-5; – kapott pont: 2 Ásotthalmi TE – Algyő SK

1-4

– végeredmény: 2-4; – kapott pont: 3 SZVSE – UTC

1-1

– végeredmény: 3-1; – kapott pont: 0 FK 1899 Szeged – Nagymágocs SE

3-0

– végeredmény: 2-1; – kapott pont: 2 Sándorfalva SK – Mórahalom VSE

1-2

– végeredmény: 4-2; – kapott pont: 0

A Tippbajnok jelenlegi állása:

1. Czirják Tamás (Mórahalom) 20 pont 2. Bíró Mihály (Csongrád) 16 pont 3. Ábrahám Tamás és Urlauber István (Ásotthalom) 15 pont 4. Tombácz Róbert (UTC) 14 pont 5. Pluhár Gábor (SZVSE) 13 pont 6. Czirbus Gábor (Makó) 11 pont 6. Andrei-Grigore Potoret (Csanádpalota) 11 pont 8. Kispéter Zoltán (Tápé) 9 pont 9. Vasas Gábor (HFC) 8 pont 9. Brunczvik Dániel (FK 1899 Szeged) 8 pont 9. Szűcs Marcell (Algyő) 8 pont 12. Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.