Sport

Hátország: focitornán csaptak össze a szegedi középiskolák + FOTÓK

Hátország: focitornán csaptak össze a szegedi középiskolák + FOTÓK

2014. április 16., szerda
Hátország: focitornán csaptak össze a szegedi középiskolák + FOTÓK
szs_labda_labdarugas

Tizenegy csapat részvételével rendezett meghívásos focitornát a Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Krúdy Gyula Tagintézménye.

A megmérettetést a szegedi Városi Sportigazgatóság díjakkal, míg a Szegedi VSE a futballpálya biztosításával támogatta. A fiúk nyolc együttest felvonultató mezőnyében végül a Deák Ferenc Gimnázium különítménye bizonyult a legjobbnak, míg a lányoknál a házigazdák söpörték be az első helyet. A rendezvény szervezője, Molnár Zoltán elmondta: „Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel és ápolni a kapcsolatot a támogatókkal. Fontosnak találom, hogy a diákjainkat motiváljuk, buzdítsuk arra, hogy sportoljanak, részt vegyenek ehhez hasonló rendezvényeken. Bízom benne, hogy ezzel megalapoztunk egy minden tavasszal középiskolások számára rendezett focitornát. Köszönöm mindenkinek a segítségét és támogatását! Jövőre találkozunk ugyanitt!”

A torna végeredménye

Fiúk:

1. Deák Ferenc Gimnázium 2. SZISZSZI Szeged Móravárosi Tagintézménye 3. Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Krúdy Gyula Tagintézménye 4. Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Vasvári Pál Tagintézménye 5. Szeged Műszaki Középiskola és Szakiskola Csonka János Tagintézménye 6. Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola 7. Fodor József Élelmiszeripari Szakközépiskola 8. Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Krúdy Gyula Tagintézménye "B"

Legjobb kapus:

Révész Máté

Legtechnikásabb játékos:

Csamangó Tibor

Gólkirály:

Szántó Dániel

Legszebb gól:

Bagi Tamás

Lányok:

1. Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Krúdy Gyula Tagintézménye 2. Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Vasvári Pál Tagintézménye 3. Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola

Legjobb kapus:

Dobó Edina

Legtechnikásabb játékos:

Hachbold Dóra

Gólkirálynő:

Perneki Nikolett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.