Sport

Vízilabda: újabb diadalra készülnek a pólós lányok + VIDEÓ

Vízilabda: újabb diadalra készülnek a pólós lányok + VIDEÓ

2013. március 8., péntek
Vízilabda: újabb diadalra készülnek a pólós lányok + VIDEÓ

Szombaton ismét hazai meccset vív a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem együttese, s a legutóbbi Honvéd elleni diadalt követően újabb három pont bezsebelésére készülnek a Lakó-lányok.

Múlt szombaton kiváló és eredményes első félidei játékával

aratott győzelmet a Honvéd csapata ellen

a

Lakó Gábor

vezette szegedi női alakulat, amely várhatóan szombaton is begyűjti a kötelező három pontot az ÚVSE egységével szemben. "Csütörtökön egy előrehozott nőnapi pizzázással hangoltunk. Kisebb betegségekkel küzdenek páran a csapatból, de komolyabb sérülés vagy megbetegedés nem hátráltatja a felkészülésünket. Szeretnénk folytatni a Honvéd ellen mutatott játékot és a megkezdett győzelmi szériát. Az ÚVSE ellen mindenképp a győzelem a célunk, tovább szeretnénk gyarapítani a pontjainkat, s meg kell mutatnunk már a rájátszásra előretekintve, hogy nekünk az 5. hely a célunk, ha már a felsőházat nem érhetjük el" - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t a vezetőedző várakozásairól. A női vízilabda OB I 11. fordulójának mérkőzését szombaton 15 órától rendezik az újszegedi SZUE-ban. Az alapszakaszban még egy hazai és egy idegenbeli meccs vár Lengyel Dominikáékra: előbb április 6-án 15 órakor a Dunaújvárost fogadják, majd 13-án este 18 órától a bajnoki cím toronymagas esélyese, az Eger otthonában vár rájuk cseppet sem könnyű találkozó. A csapat moráljával semmi gond, hiszen - mint az alábbi videón is látszik - a Harlem Shake őrületnek a szegedi pólós lányok sem tudtak ellenállni! http://www.youtube.com/watch?v=SnftLSBVDnw

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.