Sport

Atlétika: lemondott a hazai szövetség elnöke

Atlétika: lemondott a hazai szövetség elnöke

2013. január 25., péntek
Atlétika: lemondott a hazai szövetség elnöke

A teljes körű tisztújítás miatt lemondott, de újra jelölteti magát Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke.

A 2009-ben megválasztott

Gyulai Miklós

lépését azzal indokolta, hogy két elnökségi tag lemondása miatt a vezető testület létszáma hetven százalék alá csökkent. Ahogy az elnök levelében fogalmaz: "...az elmúlt időszakban, az elnökség létszámának az Alapszabályban meghatározott 70 %-os arány alá csökkenése miatt kötelezően összehívott rendkívüli küldöttgyűlés kapcsán beérkezett visszajelzések alapján, kizárólag annak érdekében, hogy megnyithassam az utat a MASZ teljes körű tisztújítása előtt, a mai napon, 2013. február 1-i hatállyal lemondok elnöki megbízatásomról. A hozzám érkező pozitív visszajelzések, támogató üzenetek alapján ezúton kívánlak tájékoztatni Mindnyájatokat arról, hogy újra jelöltetem magam a MASZ elnökének." A tisztújításra eredetileg áprilisban került volna sor, az új helyzetben február 2-án tartják a rendkívüli küldöttgyűlést. A szövetség új elnöksége héttagú lesz, s az alapszabály szerint egy főnek nőnek kell lennie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.