Atlétika: „London kiváló világbajnokságot rendezett”

2017. augusztus 17., csütörtök · Egy hozzászólás

20170809_211405

Testközelből láthatta Londonban Márton Anita ezüstérmes lökését Menyhárt Zoltán, a szegedi Titán TC atlétika edzője. A mester szerint több sportolóban is benne maradt egyéni legjobb teljesítménye a világbajnokságon a tipikus brit időjárásnak köszönhetően. Tovább »

Két helyszín jön szóba a szegedi atlétikai centrum otthonaként

2017. július 21., péntek · 7 hozzászólás

CAMERA

Orbán Viktor miniszterelnök januári, Szegeden tett látogatása során jelentette be, hogy Szegeden új atlétikai centrum létesülhet a városban. A beruházás előrehaladásának érdekében munkacsoport alakult, hamarosan szemlézik a lehetséges helyszíneket, és felmérik a lehetőségeket. Tovább »

Atlétika: Márton Anita kiváló eredménnyel győzött súlylökésben a Gyulai Memorial Nagydíjon

2017. július 4., kedd · Hozzászólok

Márton Anita

Márton Anita egészen kiváló sorozatot produkálva, 19,48 méteres eredménnyel megnyerte a női súlylökést a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon Székesfehérváron, ahol női 400 gáton kikapott az olimpiai bajnok Dalilah Muhammad, míg férfi 100-on Justin Gatlin 10 másodpercen belüli idővel diadalmaskodott. Tovább »

Atlétika: a szülei is a helyszínen láthatták Márton Anita Európa-bajnoki győzelmét

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

Márton Anita

Nincs megállás, ezen a hétvégén már a Kanári-szigeteken versenyez az újdonsült – és címvédő – Európa-bajnok Márton Anita, akinek sokat jelentett Belgrádban a család támogatása. Tovább »

Atlétika: országos csúcsot döntene a belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságon Márton Anita

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

marton_anita_elmenybeszamolo007kf

Az egyik legnagyobb esélyesként vághat neki a pénteken kezdődő belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságnak az olimpiai bronzérmes súlylökő Márton Anita, aki szeretné megdönteni a kontinensviadalon a tavaly felállított 19,33 méteres országos csúcsát. Tovább »

Atlétika: címvédés és az országos csúcs Márton Anita célja a fedettpályás Európa-bajnokságon

2017. március 1., szerda · Hozzászólok

Márton Anita

Márton Anita abszolút esélyesként, a csúcsdöntés és a címvédés reményében indul a pénteken kezdődő belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságon. Az olimpiai bronzérmes súlylökő 18,97 méterrel áll a nevezési lista élén. Tovább »

Atlétika: Márton Anita országos csúcsot javítana Belgrádban

2017. február 22., szerda · Hozzászólok

Márton Anita

A női súlylökésben címvédő Márton Anita szeretné megjavítani 19,33 méteres fedettpályás országos csúcsát a jövő pénteken kezdődő belgrádi atlétikai Európa-bajnokságon, Gyulai Miklós szövetségi elnök pedig minimum a két évvel ezelőtti prágai teljesítmény megismétlését várja a magyar versenyzőktől. Tovább »

Következő oldal »