Sport

Hátország: Orosházán szerepel a Koczka Kézisuli a hétvégén

Hátország: Orosházán szerepel a Koczka Kézisuli a hétvégén

2012. november 22., csütörtök
Hátország: Orosházán szerepel a Koczka Kézisuli a hétvégén

A múlt hétvégén tornagyőzelmet aratott a Koczka Kézisuli fiú szivacskézilabda csapata, mely szombaton már Orosházán szerepel. Várhatóan nehéz, ám céljaik eléréséhez kifejezetten hasznos mérkőzéseket vívnak a vásárhelyi ifjak.

Szinte hetente pályán az idei szezonban a Koczka Kézisuli valamelyik korosztályos csapata, ugyanis az együttesek programja a meghívásoknak, és az előre leegyeztetett menetrendnek köszönhetően egész évben telített. A jövő heti U8-as lány mérkőzés előtt, szombaton Orosházán szerepel az idei szezonban még veretlen vásárhelyi csapat. A játékos délelőttön, ahol leginkább a gyakorláson, a játék hangolásán lesz a fő hangsúly, ellenfeleik az OFKSE és az Ada csapata lesznek. A Koczka-csapat erejét, nívóját tökéletesen mutatja mindaz a várakozás ami a gárda szereplését megelőzi. Nehéz, magas színvonalú mérkőzések várnak az első és második osztályos fiúkra a hétvégén. "Kőkeményen dolgozunk azért, hogy ezt a csodás mondatot kimondhassuk mihamarabb, a céljaink eléréséhez remek feladatnak ígérkezik a szombati orosházi délelőtt" - közölte

Koczka Gergő

, a csapat edzője előzetesen.

A Koczka Kézisuli kerete:

Baranyi, Bíró, Csizmadia, Jelencsik, Lőkös, Rákos, Vakulya.

Edzők:

Koczka Gergő és Koczka Dorina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.